HP Pavilion 15-dk1028nq, laptop pentru jocuri cu 16GB memorie RAM

Laptopul de gaming este diferit de cel clasic și se vede după design, preț și dotări. HP Pavilion 15-dk1028nq merită toată atenția pentru că oferă mult spațiu, multă memorie RAM și o placă video excelentă. În general, laptopurile au configurații echilibrate și veți vedea că procesoarele sunt satisfăcătoare. În acest caz discutăm de o configurație avansată cu procesor Core i7 care 6 nuclee, placa video dedicată este GTX 1650 Ti (comparabilă cu GTX 1060), memorie RAM de 16GB, iar spațiul de stocare e asigurat de două medii de stocare diferite.

Consider că are un preț competitiv și astfel de modele nu sunt disponibile foarte mult timp pe piață, deci nu trebuie să stați mult pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem o conectivitate excelentă, poate chiar mai bună decât la un PC și nu trebuie ă fie mai multe USB-uri de același fel, e de ajuns să fie doar diversificate. Bineînțeles, are și alte tipuri de porturi, dar și tehnologii fără fir. Mă refer la WiFi ac Dual Band și e recomandat să aveți un router wireless similar sau poate preferați să vă conectați prin fir pentru o conexiune stabilă și cu viteză de transfer maximă (ar fi ideal pentru abonamente Gigabit).

Păreri pro și contra

Scorul de performanță e unul acceptabil pentru acest buget și nu e nevoie de monitor pentru că display-ul său e unul de tip IPS. Hard discul său nu e unul de 5400RPM, ci e o versiune mai performantă și pe acesta se pot ține fișiere media sau kiturile de la jocuri. SSD-ul e foarte important și nu lipsește de pe nici un laptop, deoarece sistemul va porni rapid cu acesta dar și instalarea sa va dura extrem de puțin. Arată bine pe negru cu tastatură verde și mouse-ul trebuie să se potrivească, de aceea un Razer ar fi cea mai bună recomandare.

HP Pavilion 15-dk1028nq poate fi ales alături de niște accesorii utile, dar voi puteți alege chiar și altele dacă considerați că nu sunt de ajuns acelea (mouse și rucsac pentru transport).

Te-ar mai putea interesa