HP Pavilion 15-dk1005nq, laptop multimedia negru cu verde

Laptopurile multimedia oferă o placă video dedicată performantă și un ecran generos pentru a putea vedea mai bine conținutul video sau chiar cel din browser. HP Pavilion 15-dk1005nq poate fi folosit ca un laptop clasic chiar dacă are performanțe superioare și un design special. Laptopurile de gaming sunt variante care înlocuiesc cu succes un desktop, în special dacă are un ecran generos – 17 inci.

Mai sunt și multe laptopuri asemănătoare, doar că cel din imaginea de jos are un hardware puțin diferit și o tastatură iluminată pe verde (la altele poate fi albă, roșie sau RGB). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La alte laptopuri veți vedea un ecran cu rată de refresh mult mai mare, pe acesta acel refresh ar fi fost inutil deoarece configurația actuală poate rula puține jocuri până la 144 de fps-uri. Deci există o legătură între refresh și configurație, iar producătorii s-au gândit bine la acest aspect. Dacă nu e menționată această caracteristică, atunci ecranul are 60 Hz. Bineînțeles, trebuie să puneți Windows 10 pe el și niște aplicații. Touchpadul nu e foarte util și un mouse crește mult productivitatea, dar și un router vă poate simplifica conectivitatea la internet, în sensul că nu mai folosiți un cablu de rețea.

Păreri pro și contra

Tastatura e bine împărțită, astfel că tastele nu sunt foarte înghesuite și ajunge până în margini pentru că designul laptopului e mai compact. Vedem porturi foarte bune și USB-urile sunt de tip C și 3.1, deci datele se vor transfera foarte rapid. Difuzoarele acestei serii sunt foarte populare deoarece tot mai mulți producători le folosesc – Bang & Olufsen. Pentru a juca jocuri nu e de ajuns să aveți un procesor avansat, ci e necesară și o placă video GTX sau RTX, dar varianta GTX e mult mai accesibilă.

HP Pavilion 15-dk1005nq pornește foarte rapid cu acel SSD și aveți suficient spațiu pentru fișierele media. Nu se mai stochează multe date pe laptop/desktop cât timpul aveți conexiune la internet și mai totul e online. Pentru anumite tipuri de fișiere (poze și clipuri) se poate alege un serviciu de stocare în cloud, astfel sunt mai în siguranță.

Te-ar mai putea interesa