HP Pavilion 15-dk1002nq, laptop cu i5 şi GTX 1650

HP Pavilion 15-dk1002nq e un laptop din categoria gaming echipat cu procesor i5 şi placă video GTX 1650. Portabilitatea e una decentă cu o greutate de 2,23kg şi o baterie care ţine şi 6 ore.
În opinia mea e un excelent desktop replacement pentru persoanele interesate de ceva puternic bun la orice sarcină ce ţine de un calculator.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu componente de generaţie nouă.
Din poza de alături puteţi vedea că are un design caracteristic laptopurilor HP Pavilion de gaming. Din poză se poate observa că are şi tastatură iluminată.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-dk1002nq fiind echipat cu procesor i5-10300H poate să facă faţă celor mai solicitante sarcini. Acest procesor scoate 8902
puncte la benchmark datorită faptului că vine 4 nuclee.
Diagonala ecranului e una de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi are panou IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe ecran are strat anti reflex (anti glare).
Sunetul e unul de calitate deoarece e vorba despre difuzoare stereo B&O.
Memoria RAM e un suficientă de 16GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 256 de giga. Dacă capacitatea de stocare e insuficientă pentru dvs atunci puteţi să ataşaţi un hard extern sau ceva de genul.
Nu are unitate optică, dar în schimb are 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth 5.
Are şi cameră web pentru persoanele interesate în vorbi pe Skype sau aplicaţii similare.

De final pot spune că acest notebook PC e unul numai bune pentru variate tipuri de sarcini precum multimedia, gaming sau office (are cip grafic Intel HD care nu consumă multă baterie în sarcini de acest fel).
Poate fi utilizat acasă ori la birou, portabilitatea bună putându-vă ajuta în ambele cazuri.

Te-ar mai putea interesa