HP Pavilion 15-dk0072nq, laptop cu SSD și HDD

Cele mai multe laptopuri au doar SSD și hard discurile sunt tot mai rare deoarece nu oferă performanțe satisfăcătoare. HP Pavilion 15-dk0072nq are două tipuri de medii de stocare, iar SSD-ul nu e de tip SATA ci e de tip M.2. Plăcile de bază noi vin cu suport pentru SSD-uri avansate care sunt de dimensiuni reduse și cele cu NVMe sunt cele mai rapide. Bineînțeles, anumite diferențe sunt vizibile doar când rulați anumite aplicații sau jocuri.

Laptopul arată bine pe negru și acea tastatură iluminată, iar un laptop clasic nu arată atât de bine. Depinde și de gusturile fiecăruia, alți utilizatori preferă un laptop mult mai portabil și subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Spațiul de stocare e mai mult decât satisfăcător, dar și memoria RAM e de ajuns dacă vă gândiți la multitasking sau la jocuri cu cerințe mari. Acesta nu poate fi comparat cu oricare alt laptop, dar mai sunt și cele Omen de la același brand care sunt puțin mai avansate, dar și prețul e pe măsură. Alegeți modelul care vi se potrivește sau care vi-l permiteți.

Păreri pro și contra

Placa video GTX 1660 Ti e poate rula cele mai multe jocuri de pe piață la detalii bune și nu e nevoie de plăci video RTX pentru a juca numite titluri. Chiar și procesorul e unul ideal pentru gaming, însă datorită performanțelor sale, nu veți vedea o autonomie foarte mare cum vedeți la serii office. Oricum, nu e genul de laptop care îl luați în excursii, la locul de muncă sau la școală, ci e făcut pentru a fi folosit strict la birou și poate ține locul unui PC. Acest brand oferă și variante de 17 inci dacă vreți să aveți un ecran mare.  Ecranul laptopului e unul de tip IPS și oferă specificații bune, doar că rata de refresh e cea standard.

HP Pavilion 15-dk0072nq are o tastatură iluminată ca multe alte laptopuri de gaming însă culoarea diferă – verde. Tastatura RGB e prezentă doar la cele mai avansate soluții și poate că nici nu vă interesează o anumită culoare.

Te-ar mai putea interesa