HP Pavilion 15-dk0053nq, laptop cu procesor de gaming

Laptopurile de gaming au procesoare speciale și nu le veți vedea pe laptopuri office deoarece oferă specificații mult prea avansate. Modelul HP Pavilion 15-dk0053nq are un Core i5 9300H care are o frecvență mare și patru nuclee. Placa video de pe acesta e irelevantă, deoarece nu e una dedicată cum este GTX 1660 Ti (varianta Max Q). Doar după cum arată se poate spune că e un laptop construit pentru gaming, doar că mai există și seria Omen care e superioară din anumite puncte de vedere.

Sunt laptopuri pentru orice buget și nu vă puteți plânge, iar o variantă de 15.6 inci e mult mai atractivă ca preț decât una de 17.3 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dotările sunt foarte bune și se poate folosi sistemul audio propriu (difuzoare Bang & Olufsen), nu e nevoie de boxe suplimentare dacă nu obișnuiți să ascultați muzică cu bass sau la un volum foarte ridicat. Ecranul e de tip IPS și rezoluția e una destul de mare, astfel că imaginea va fi una de calitate și foarte detaliată. Avem o construcție solidă complet neagră și un sistem de răcire avansat care elimină căldura interioară prin spate pentru a nu crea disconfort.

Păreri pro și contra

Laptopul prezentat are un procesor de ultimă generație, un SSD M.2, o placă video care rulează cele mai noi jocuri și memorie la 2666 MHz. Modelul GTX 1660 Ti e unul recent apărut și oferă un scor foarte bun însă depinde și de restul componentelor. Sunt laptopuri care chiar pot rula jocuri la detalii maxime, doar că nu oricine și le poate permite. Poate că e de ajuns și e perfect pentru cei care vor să renunțe la un PC mai vechi pentru a avea un gadget portabil. Instalarea aplicațiilor și a sistemului durează foarte puțin.

HP Pavilion 15-dk0053nq e unul dintre numeroasele laptopuri Pavilion și sunt variante chiar și cu tastatură verde, în caz că vreți să folosiți un mouse Razer sau altul care să se potrivească. Doar laptopurile foarte scumpe oferă o tastatură RGB dar și așa e suficient că e iluminată.

Te-ar mai putea interesa