HP Pavilion 15-dk0049nq, laptop cu placă video performantă

Laptopul HP Pavilion 15-dk0049nq reprezintă o soluție pentru utilizatorii multimedia care vor să încerce din când în când un joc sau poate chiar aplicații 3D. Acesta poate fi folosit și pentru uz office, că doar are componente avansate și un ecran cu imagine 1080p. Autonomia nu e cea mai grozavă la astfel de laptopuri, deoarece sunt componente cu performanțe superioare. Dacă vă interesează o durată de viață cât mai mare pentru baterie, atunci optați pentru laptopuri ultraportabile, adică mă refer la cele foarte compacte.

Designul e unul deosebit și seamănă puțin cu cel al laptopurilor Omen, dar sunt mici diferențe de construcție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiecare categorie de laptopuri are componente diferite și procesorul Core i5 9300H nu-l veți vedea pe variante office ori business. Are o placă video Intel care e pe implicit, iar când rulați conținut video atunci se comută automat pe cea dedicată. Modelul despre care ziceam anterior este GTX 1660 Ti care e o variantă ceva mai nouă care poate rula cele mai multe jocuri doar că nu o va putea face la detalii foarte mari, ci mai degrabă la detalii medii (depinde de joc).

Păreri pro și contra

Are un design plăcut și robust, cu un ecran IPS de 15 inci și rezoluție Full HD. La interior vedem generația a 9-a de procesoare de la Intel, care e de ajuns pentru ce veți încerca pe el. Totul se mișcă rapid cu un SSD și se poate extinde spațiul cu un alt SSD sau hard disc, voi decideți ce upgrade-uri ar fi necesare. Tastatura iluminată e standard pe astfel de laptopuri și nu e colorată ori RGB ca la variante de top.

HP Pavilion 15-dk0049nq are un raport preț/performanță decent și dotările sunt excelente, mai că nici nu e nevoie de un alt laptop ori desktop. Spun asta pentru că are porturi excelente, difuzoare de calitate, cameră web HD și multe altele. Laptopurile foarte subțiri nu oferă acel RJ 45 pentru conectare la rețea dar vi se oferă un port USB 3.1 la care se poate conecta un adaptor.

Te-ar mai putea interesa