HP Pavilion 15-dk0039nq, notebook cu i5-9300H şi GTX 1050

HP Pavilion 15-dk0039nq e un laptop din categoria gaming care este echipat cu procesor i5-9300H, cip grafic GTX 1050 şi un SSD de 512GB. Aceste caracteristici tehnice îl fac un laptop bun pe post de desktop replacement.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine dpdv al caracteristicilor tehnice şi al construcţiei.
Puteţi vedea din imaginea de alături că e un laptop de culoare neagră cu un design modern.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-dk0039nq are tastatură chiclet pentru o tastare mai uşoară, iar în partea dreaptă are taste numerice.
Stă bine la capitolul portabilitate deoarece discutăm despre o greutate redusă de 2,2kg, baterie care poate să ţină şi 10 ore, iar pentru o încărcare rapidă are Fast Charge. Acest lucru presupune că vine cu o încărcare până la 50 procente în 45 minute.
Vine cu mai multe porturi printre care cele mai importante sunt cele 4 porturi USB, LAN Gigabit, wireless ac 2×2 etc. Mai nou laptopurile moderne nu vin cu port LAN, dar acesta are aşa ceva întrucât e unul de gaming.
Un alt lucru prezent pe acest laptop e camera web. E ceva deosebit deoarece alte modele de laptopuri nu vin cu aşa ceva.
Sunetul e unul foarte bun deoarece vorbim despre două difuzoare B&O. Iar, pe partea de imagine totul stă la fel de bine deoarece are un ecra nde 15,6 inci cu rezoluţie 1080p, panel IPS şi strat anti-glare (pentru ca lumina să nu fie reflectată).
Pentru memorie RAM are o plăcuţă de 8GB, iar stocarea se realizează pe un SSD de 512GB. În opinia mea sunt nişte capacităţi rezonabil, iar dacă vreţi să mai puneţi memorie RAM atunci conform fişei tehnice mai există un slot de memorie RAM liber tip SDRAM DDR4-2666.

Modelul de faţă se adresează persoanelor interesate de ceva performant şi portabil. Laptopurile HP sunt unele fără egal când vine vorba despre aceste două aspecte şi de aceea sunt alegerea segmentului business… şi nu numai.

Te-ar mai putea interesa