HP Pavilion 15-dk0038nq, laptop cu i7-9750H şi GTX 1660 Ti

HP Pavilion 15-dk0038nq e un laptop foarte performant cu o portabilitate bună deoarece vine cu o greutate de 2,2kg. Procesorul care echipează acest model e un i7-9750H tip six core şi placa video e o GTX 1660 Ti.
Datorită acestor caracteristici vom putea folosi laptopul la sarcini complexe precum gaming, editări video şi aplicaţii CAD.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv modern care beneficiază de cele mai noi tehnologii aşa încât să ne facem treaba mai repede.

HP Pavilion 15 dk0011nq

Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-dk0038nq e unul modern cu procesor i7 pe architectură Coffee Lake. Având şase nuclee vom beneficia de performanţe foarte bune în orice condiţie. Există şi alterantive cu procesor Ryzen în cazul în care vă interesează aşa ceva.
În aplicaţii video acest model e susţinut de placa video GTX 1660 Ti care are 6GB memorie video.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu margini înguste, panel IPS şi strat antireflex (anti-glare).
Nu are unitate optică, dar în schimb are multe porturi printre care aş aminti LAN Gigabit, 4 USB-uri şi wireless ac 2×2.
Pe partea de ergonomie are tastatură iluminată şi ecranul de pe a cărui suprafaţă nu se reflectă lumina.
Şi sunetul e unul foarte bun deoarece are difuzoare de la Bang&Olufsen de tip stereo, iar dacă vă interesează microfonul atunci trebuie ştiut că e de tip dual.

Per ansamblu un astfel de laptop e un excelent desktop replacement care se remarcă prin performanţe superioare, fiabilitate şi tehnologii noi.
Notebook-ul acesta poate fi utilizat cu succes acasă cât şi la birou deoarece e foarte versatil.
Eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB, iar referitor la Windows 7 eu recomand să nu instalaţi sisteme de operare învechite.
Linux va rula fără probleme, dar laptopul acesta va funcţiona mai bine cu Windows 10 deoarece a fost conceput să funcţioneze alături de acesta.

Te-ar mai putea interesa