HP Pavilion 15-dk0036nq, laptop cu placă GTX 1660 Ti

Laptopul HP Pavilion 15-dk0036nq oferă un hardware avansat, se vede după procesorul de tip Core i7 și placa video din cea mai recentă generație GTX. E vorba de noul Core i7 Coffee Lake care are 6 nuclee și e perfect pentru gaming, iar laptopurile de tip office nu necesită atât de multă performanță. Îmi plac noile plăci video deoarece sunt optimizate și Acest GTX 1660 Ti e o alternativă mai accesibilă la GTX 1070.

Din imaginea de jos se vede construcția laptopului dar și a seriei Pavilion, seamănă puțin cu cea a seriei Omen. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui gadget sunt foarte populare în sensul că le vedem pe multe alte laptopuri. În desktopuri sunt prezente componente diferite, deoarece nu se ține cont de autonomia, desktopul fiind alimentat permanent de la priză. Chiar și laptopul poate fi ținut conectat tot timpul, astfel vă puteți juca multe ore și performanțele nu vor fi afectate de nivelul bateriei. Alături de acesta se potrivește un mouse de gaming de la Razer pentru că e tot pe verde  ca și tastatura iluminată, însă sunt și alternative de buget.

Păreri pro și contra

E echipat cu un ecran superb de tip IPS, care oferă cea mai bună calitate video și nu veți mai avea nevoie de un monitor pentru că are o rezoluție 1080p. Nu aveți nevoie de un ecran cu refresh foarte mare dacă nu vreți să jucați jocuri cu multe fpsuri (peste 60). Se comportă foarte bine în cele mai multe titluri și nu trebuie exclus nici o variantă din seria Omen care oferă cam același lucru în același buget (depinde și de promoție). Porturile de tip USB 3.1 nu lipsesc și instalarea sistemului de operare Windows 10 durează extrem de puțin (recomand instalarea pe SSD).

Laptopul HP Pavilion 15-dk0036nq poate ține locul unui desktop deoarece are performanțe considerabile și se poate upgrada hardware-ul dacă se dorește însă eu consider că aveți suficientă memorie și spațiu de stocare. Sunt multe laptopuri în care mai trebuie să investiți, ei bine, în acesta nu cred că e cazul.

Te-ar mai putea interesa