≡ Meniu

HP Pavilion 15-dk0028nq, laptop cu i5-9300H şi GTX 1650

HP Pavilion 15-dk0028nq e un laptop modern pentru persoanele interesate de ceva performant şi portabil. Componentele îl fac numai bun la jocuri, iar greutatea sa e una redusă de 2,3kg (având în vedere că are ecran de 15,6 inci).

Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic cu ecran foarte clar şi caracteristici care fac faţă oricărei sarcini.
Din poza de alături se poate vedea că e vorba despre un laptop de culoare neagră (producătorul menţionează ca fiind shadow black).


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-dk0028nq e echipat cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piaţă, adică cu i5-9300H quad core. Arhitectura e una nouă, adică Coffee Lake.
Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHX şi panel IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte are şi strat anti-glare.
La capitolul memorie vine cu 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD cât şi HDD.
Pentru a putea rula jocurile de generaţie nouă acest dispozitiv are şi placă video GTX 1650 cu 4GB memorie RAM. E o placă video decentă cu suport DirectX 12, G-Sync şi altele.
Ca oricare alt laptop modern nici acesta nu are unitate optică, însă are foarte multe porturi. Printre acestea aş menţiona 4 USB-uri, HDMI,, LAN, wireless ac şi bluetooth.
Bateria e una care ţine până la 8 ore, iar din această cauză putem spune că e un aparat cu o portabilitate mai mult decât suficientă.
Are şi un sunet foarte calitativ datorită difuzoarelor Bang & Olufsen, iar despre microfon trebuie să spunem că e perfect deoarece e unul dual.

Per ansamblu acesta e un laptop numai bun pentru sarcini solicitante şi cu o portabilitate bună. Pe timp de noapte o să vă fie de folos tastatura iluminată de care am uitat şi care, în opinia mea, e un lucru foarte important.
Poate fi utilizat şi pe post de desktop replacement şi o să vedeţi că va avea performanţe similare unui desktop, dar la dimensiuni mult reduse.