HP Pavilion 15-dk0026nq, laptop cu i5-9300H şi GTX 1650

HP Pavilion 15-dk0026nq reprezintă un laptop de gaming cu procesor i5 quad core şi grafic GTX 1650 4GB. S-ar putea spune că e o variantă mai ieftină la acesta care are i7 şi GTX 1660.
Chiar dacă vine cu performanţe bune nu se face economie de la portabilitate întrucât bateria poate să ţină şi 10 ore, iar greutatea e una redusă de 2,3kg.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop modern care poate fi utilizat acasă cât şi la lucru.
Din poza alăturată puteţi vedea că e de culoare închisă (producătorul zice că e shadow black).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-dk0026nq vine cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar în felul acesta imaginile vor fi foarte clare. Pentru ca unghiurile de vizualizare să fie aproape de perfecţiune acest laptop e dotat şi cu panel IPS.
Memoria RAM e de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD a cărui capacitate e de 512 GB. Din câte puteţi observa această configuraţie e similară cu cea a unui ultraportabil, însă placa video Nvidia GTX oferă posibilitatea de a rula jocuri de ultimă generaţie.
Precum restul laptopurilor nici acesta nu vine cu unitate optică, dar are o multitudine de porturi printre care aş aminti 4 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth 5.
Unele laptopuri nu mai au webcam, dar acest are aşa ceva pentru ca dvs. să puteţi vorbi prin servicii de video telefonie.
La capitolul ergonomie nu are doar finisaj anti-glare la ecran, ci şi o tastatură iluminată. Acest ultim lucru facilitează tastarea atunci când condiţiile de iluminare sunt slabe.
Precum alte laptopuri de la HP şi acesta are Fast Charge, adică o facilitate care ajută la o încărcare până la 50% în 45 minute.

De final pot spune că acest model e unul suficient de puternic pentru jocuri cât şi CAD (programe de proiectare asistată de calculator folosite de ingineri, arhitecţi etc).

Te-ar mai putea interesa