HP Pavilion 15-dk0025nq, notebook cu i5-9300H Coffe Lake

HP Pavilion 15-dk0025nq e un notebook din categoria gaming pentru persoanele interesate de ceva robust şi performant. Vine cu procesor i5-9300h quad core, iar placa video e una GTX 1650 de 4GB memorie video.
În opinia mea acest model e bun şi la sarcini multimedia (vizionat filme şi ascultat muzică deoarece vine cu ecran 1080p care are panel IPS şi cu sunet Bang-Olufsen).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar laptopul are şi o portabilitate bună. Asta deoarece are 2,3kg şi o autonomie a bateriei de 10 ore.


Păreri pro şi contra

Un laptop precum HP Pavilion 15-dk0025nq poate fi considerat ca fiind un excelent desktop replacement prin faptul că are performanţe suficiente pentru a rula orice aplicaţie (de la jocuri la programe CAD).
Nu doar portabilitatea e una bună, ci şi ergonomia. Acest lucru e aşa deoarece are tastatură iluminată şi ecran cu strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte.
După cum am scris mai sus, acest laptop e echipat cu i5, iar dacă vreţi ceva cu AMD atunci vă recomand modelul cu Ryzen 5… restul dotărilor fiind similare.
Conectivitatea e una bună având o multitudine de porturi precum 4 USB-uri, LAN, wireless ac, HDMI şi bluetooth. Era excelent dacă avea Display Port.
Nu are unitate optică, dar acest lucru nu e un dezavantaj întrucât în ziua de azi aşa ceva nu se mai foloseşte. Sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB, iar recomandarea mea e Windows 10.
Pentru ca sarcinile video (editări, jocuri etc) să ruleze excelent acest model vine cu o placă video pe măsură, adică un GTX 1650 cu 4GB memorie video.
Memoria RAM instalată e de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD tip M.2. Putea să aibă o capacitate mai mare de stocare, însă nu vă opreşte nimeni să instalaţi un SSD mai mare ori să puneţi un hard extern.

Acest laptop e unul de tipul desktop replacement de generaţie nouă şi vine cu o portabilitate bună. Nu e şi tabletă precum alte modele de la acest brand, dar se va descurca de minune în sarcini complexe.

Lasă un comentariu