Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-dk0011nq, laptop de gaming negru cu verde

O alternativă la seria Omen de la HP poate fi seria Pavilion, iar modelul HP Pavilion 15-dk0011nq e un exemplu foarte bun. Acesta are un design similar cu cel Omen doar că nu e chiar la fel și tastatura e iluminată verde. Sunt prezente cele mai noi componente hardware care chiar le veți aprecia, iar pentru acest buget sunt ideale. Mă refer la procesor și placa grafică, pentru că restul componentelor nu sunt atât de speciale și le regăsim pe multe alte tipuri de laptopuri.

Răcirea e foarte bună și evacuarea se află în spate pentru a nu vă deranja în timp ce vă jucați jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesoarele din generația a 9-a sunt perfecte pentru gaming și mă refer strict la cele cu terminația H. Cele de tip U sunt pentru taskuri office deoarece au o frecvență de lucru mică și nu atât de multe nuclee. Placa video din acestea e utilă atunci când nu vă jucați jocuri și comutarea între cel două plăci video se face automat, pentru a nu vă afecta autonomia. Poate că alegeți să folosiți tot timpul încărcătorul, pentru ca performanțele să rămână aceleași indiferent de timpul petrecut în fața sa.

Păreri pro și contra

Apreciez că ecranul e unul IPS, avem un hard disc de 7200 RPM + SSD generos, placă video de ultimă generație, procesor cu 6 nuclee, un design modern cu răcire eficientă, sistem audio avansat. Ecranul oferă o rezoluție 1080p și o imagine cu unghiuri de vizibilitate foarte bune, iar suprafața anti-reflexivă ajută dacă îl folosiți în spații luminoase. Porturi sunt rapide și sunt tot mai avansate cu fiecare generație, voi putând transfera foarte rapid datele de pe un stick de memorie pe hard sau SSD. Recomand să instalați Windows 10 pe SSD și pe hard disc puneți kiturile și fișierele media.

HP 15-dk0011nq suportă mai multă memorie RAM și poate la un moment dat vă doriți 16GB pentru anumite jocuri. Placa video GTX 1660 Ti e semnificativ mai bună decât GTX 1060, iar în anumite teste a obținut un scor de performanță cu 30% mai mare.