HP Pavilion 15-dk0005nq, laptop negru cu verde

Laptopurile de gaming sunt numeroase și reprezintă o alternativă bună la un PC deoarece are componente performante și dotări bune. HP Pavilion 15-dk0005nq e ceva mai diferit decât ele Omen dar arată cam la fel, doar că avem alte culori. Combinația de negru cu verde e una plăcută și cred că o să vă placă și vouă. Se potrivește bine cu un mouse Razer, dar voi puteți lua unul chiar simplu dacă nu vă interesează iluminarea RGB.

Porturile sunt așezate foarte bine și nu vor deranja dacă folosiți un mouse sau dacă pleacă cabluri de la acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă placa video nu e una RTX, GTX 1650 e foarte bună și se apropie de performanțele modelului GTX 1060. Procesorul este și el foarte important, iar aici avem o variantă cu 6 nuclee care sunt foarte importante în gaming. Singurul upgrade care l-ați putea face dar nu e obligatoriu, este o plăcuță de încă 8GB RAM pentru că unele jocuri cer mai multă memorie. Pe acesta aș instala doar Windows 10 pentru că sunt componente avansate și noi care necesită drivere corespunzătoare, iar versiunile anterioare nu le oferă.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată nu lipsește nici de la această serie și e de culoare verde după cum am precizat sus. Aceasta poate fi pornită ori de câte ori doriți însă nu vă recomand să o folosiți prea mult în timpul sesiunilor lungi de gaming pentru că mărește puțin temperaturile laptopului. Răcirea laptopului se face foarte bine că doar avem o construcție similară cu cea a seriei Omen și aerul cald e evacuat fără probleme prin spate. Sonorizarea e la fel de bună ca și la restul pentru că avem difuzoare Bang & Olufsen, însă voi puteți folosi căști dacă vreți să nu deranjați sau poate vreți să jucați jocuri competitive.

HP Pavilion 15-dk0005nq nu are acel port mini DisplayPort dar are un port HDMI foarte bun care vă permite să conectați un monitor sau televizor de ultimă generație. Sunt multe motive pentru care l-aș recomanda, însă depinde și cât e bugetul vostru pentru că prețul său nu e chiar mic.

Te-ar mai putea interesa