HP Pavilion 15-cx0010nq, laptop de jocuri cu tastatură iluminată

HP Pavilion 15-cx0010nq are componente foarte bune pentru taskuri dificile cum sunt jocurile sau aplicațiile 3D. Aici mă refer la procesorul cu 6 nuclee numit i7-8750H care se apropie de performanțele celui de pe PC-uri, dar și la placa video de tip Ti. Restul componentelor le vedem și pe laptopuri mai accesibil, însă memoria de la acesta are o frecvență de 2666 MHz. Nu prea aveți ce să mai îmbunătățiri la el, însă pe viitor vă puteți gândi să mai puneți o memorie RAM pentru că are un slot liber. Multe jocuri pot rula mai bine dacă aveți 16GB Dual Channel pentru că au hărți mari.

Sunt destul de multe laptopuri de jocuri pe piață, fiecare oferă ceva diferit în special dacă discutăm de mai multe branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP Pavilion 15

Comutarea dintre plăcile video se face automat dar puteți seta să fie pe implicit cea dedicată dacă vreți performanțe mai bune și constante. De asemenea, puteți ține mai tot timpul laptopul în priză și bateria o puteți folosi doar când călătoriți sau rămâneți fără curent.

Chiar dacă laptopurile suportă cel mult 32GB, voi nu aveți nevoie de mai mult de 16GB. Poate că și cei 8GB pot fi de ajuns pentru anumite titluri deci nu trebuie să mai cheltuiți nimic, însă tot trebuie să alegeți un mouse performant care să se sorteze cu acest laptop.

Păreri pro și contra

Construcția laptopului e diferit de cea a modelelor din seria Omen, însă la interior nu sunt diferențe pentru că avem aceleași componente. Le-am enumerat mai sus și orice gamer ar fi mulțumit de ele, veți observa că noul Core i7 nu are nici un adversar iar noul i5 e la fel de bun ca și Core i7 din seria precedentă.

HP Pavilion 15-cx0010nq e echipat cu o tastatură puțin mai diferită decât restul și aici mă refer strict la culoare – verde. Aceasta iasă în evidență când activați iluminarea, astfel că puteți lucra sau juca pe el în orice condiții. Ecranul IPS oferă o luminozitate bună și o claritate mult superioară altor paneluri.

Te-ar mai putea interesa