HP Pavilion 15-cx0009nq, laptop cu Core i7 și GTX 1050 Ti

Laptopul HP Pavilion 15-cx0009nq are componente destul de bune care le vor aprecia cei pasionați de jocuri pentru că e vorba de Core i7 cu 6 nuclee și placa video varianta Ti. Nu sunt multe modele cu rată de refresh de 144Hz și să coste atât de puțin. Această caracteristică e foarte importantă atunci când jucați jocuri cu mult peste 60 de fps-uri. Imaginea devine mai clară și inamicul e mult ma i vizibil, astfel că rezultatele în jocurile competitive vor fi mai bune. Nici nu se mai fabrică laptopuri cu ecrane de 120Hz și chiar nu le vedeam sensul cât timp sunt acestea de 144Hz.

Acest model are tot ce aveți nevoie dar e loc de mai bine, pentru că sunt laptopuri cu sistem de răcire avansat, însă acelea costă ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent cel mai popular procesor pentru jocuri și se poate alege și cel Core i5 dacă jucați un joc care nu se folosește mult de procesor, ci doar de placa video dedicată. Ecranul său are caracteristici bune și nu aveți nevoie de altul mai bun. Construcția diferă de la o serie la alta și poate că vă place mai mult aceasta în special dacă vreți și o tastatură verde.

Păreri pro și contra

Autonomia unui astfel de laptop e una foarte bună însă nu cred că-l veți folosi foarte mult în acest mod, ci mai degrabă conectat la priză. Laptopurile de gaming sunt concepute pentru a ține locul unui PC și sunt ideale pentru a folosi orice aplicație. Avem și o tastatură mai specială cu funcție de iluminare pe verde, ca și la alte modele Pavilion. Laptopurile mai mari ar fi ideale doar că prețul e destul de piperat și poate v-ați gândi să luați mai degrabă un monitor suplimentar în acea diferență de preț.

Calitatea conținutului e superioară pentru că discutăm de panel IPS cu rezoluție 1080p, de aceea HP Pavilion 15-cx0009nq ar fi o alegere bună. Dacă îl țineți conectat la priză mai tot timpul atunci se poate seta placa video pe default.