HP Pavilion 15-cx0007nq, laptop cu i7-8750H și GTX 1050 Ti

HP Pavilion 15-cx0007nq e un laptop pentru jocuri și are componente noi cum ar fi procesorul i7 8750H și placa video GTX 1050 Ti. Acest procesor e unul din generația a opta, iar placa video e una cu 4GB memorie video.

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv modern cu ecran superb și configurație la zi.
Din imaginea de alături puteți observa că are un design mai mult decât aspectuos, fiind de un laptop de gaming.


Pro

Modelul HP Pavilion 15-cx0007nq e unul dotat cu procesor six core de la Intel, mai exact cu i7-8750H care are și cip grafic integrat pentru a face economie de baterie.
Pentru ca jocurile să ruleze fără probleme acest model vine dotat cu placă video care are memorie dedicată. Scriu despre Nvidia GeForce GTX 1050 Ti care are 4 giga de RAM, după cum scriam mai sus.
Ecranul nu doar că are rezoluție FHD, dar are și panel IPS cu 144Hz.
Pentru ca totul să ruleze fin acest dispozitiv are 8GB memorie RAM tip DDR4. În opinia mea e mai mult decât suficient pentru jocuri.
Stă excelent la capitolul conectivitate deoarece vorbim despre wireless ac 2×2, 4 USB-uri, HDMI și altele.

Contra

Nu e dotat cu SSD, ci cu HDD care are o capacitate de 1TB și 7200 rotații. Un Solid State Drive ar fi făcut acest laptop mult mai rapid, dar nu vă oprește nimeni să montați așa ceva în el.
Nu dispune de unitate optică, iar din această cauză sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB… de preferat 3.0.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un dispozitiv care să vă înlocuiască desktopul și care să poată fi utilizat la jocuri solicitante atunci acest HP ar fi recomandarea mea.
Nu doar imaginea e una de calitate, ci și sunetul deoarece e dotat cu difuzoare stereo și tehnologii audio precum Audio Boost și BO Play.

Te-ar mai putea interesa