HP Pavilion 15-cx0006nq, laptop gaming cu HDD 7200 RPM

HP Pavilion 15-cx0006nq poate rula multe titluri la rezoluție maximă și detalii acceptabile, până la urmă vă interesează să obțineți acel număr de fps-uri. Ar fi păcat să nu scoateți în evidență acel refresh mai mare alt ecranului și putea fi chiar de 120Hz, însă cerințele au crescut la 144Hz. Tot mai multe laptopuri au SSD însă unii gameri tot aleg HDD-ul pentru capacitatea sa de stocare, iar acela trebuie să fie de 7200 RPM. Un desktop pentru jocuri parcă nu e la fel de atractiv ca un laptop deoarece laptopul arată mai bine și ocupă puțin spațiu pe birou.

Noua generați are un design mai compact din toate punctele de vedere, însă nu s-a renunțat la sistemul de ventilație clasic cu două coolere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Indiferent ce veți juca pe acesta, cred că veți aprecia foarte mult rata de refresh mai mare deoarece imaginea e foarte fluidă (asta depinde și de performanțele laptopului). Nu are tehnologie touch pentru că nici nu e nevoie… cine ar și folosi-o? Conținutul multimedia se vede excelent pe un IPS și nu există un alt panel mai bun decât acesta care să nu costă mult și să ofere specificații atât de bune.

Consider că acei 8GB RAM sunt suficienți și se poate upgrada la mai mult dacă vă doriți pentru o anumită aplicație.

Păreri pro și contra

Laptopul arată excelent în realitate cu acea tastatură iluminată verde, până la urmă poza de sus e una doar de prezentare. Chiar dacă e gros, greutatea a scăzut considerabil față de generații precedente. Prețul nu e foarte mare cu noul Coffee Lake pentru că are tot 4 nuclee, pe când Core i7 e un Six Core impresionant. Bineînțeles, când căutați un laptop, asigurați-vă să aibă o memorie RAM cu o frecvență cât mai mare (la cel de sus e de 2666MHz).

HP Pavilion 15-cx0006nq costă ceva mai mult decât laptopurile multimedia sau cele office deoarece are o construcție diferită, dotări speciale și un hardware diferit (procesorul de pe acesta e conceput doar pentru jocuri sau aplicații profesionale).

Lasă un comentariu