HP Pavilion 15-cx0002nq, laptop cu tastatură verde

Acest model HP Pavilion 15-cx0002nq face parte din seria multimedia a acestui brand și care poate fi folosită chiar și pentru a rula anumite jocuri. Din câte observ, tot mai multe serii oferă un sistem de răcire cu două ventilatoare și e evident după ieșirile din spate. Laptopul arată bine și îmi amintește puțin de seria Omen care e ceva mai avansată, deci și mai scumpă. Oricum, configurația se alege în funcție de necesități, dar să nu depășească bugetul.

Arată mai bine decât generația precedentă și la interior veți găsi un procesor mai avansat – seria Coffee Lake. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tot mai multe laptopuri performante au acest i7-8750H, însă nu oricine și-l permite deoarece bugetul trebuie să fie destul de mare. Acest laptop oferă o placă video bună pentru jocuri nu foarte pretențioase sau poate că nu v-ați dorit chiar setări Ultra – GTX 1050 Ti. Componentele hardware pentru laptopuri au și ele un preț destul de mare dar nu mai e o diferență atât de mare între un PC și un laptop, luând în calcul monitorul care e necesar pentru PC.

Chiar dacă nu are Windows 10 ca alte laptopuri, acesta poate fi achiziționat și instalat de pe stick. Instalarea nu durează mai mult decât dacă ați fi folosit un DVD, iar viteza de transfer e bună cu un SSD. Costă ceva mai multe decât un hard disc dar veți aprecia performanța sa.

Păreri pro și contra

Apreciez că are o greutate destul de mică pentru un design atât de robust – 2.1 kg, iar la prima vedere ați putea spune contrariul. Sunt folosite materiale mai bune, s-a renunțat la dotările inutile și au fost introduce anumite dotări speciale care îmbunătățesc experiența. Se pot juca o mulțime de jocuri la rezoluție maximă și detalii mici, iar la shooterele online chiar nu mai contează detaliile, ci fps-urile.

HP Pavilion 15-cx0002nq vi-l recomand pentru că are o tastatură foarte interesantă care poate fi iluminată prin activarea opțiunii. Astfel, puteți lucra pe el fără a mai aprinde lampa de pe birou și chiar și ziua dacă nu se văd foarte bine literele.

Te-ar mai putea interesa