Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-cw0006nq, laptop argintiu cu negru

HP Pavilion 15-cw0006nq e un laptop nou și se poate vedea după procesorul său AMD – Ryzen 2500U. Acesta are integrată o placă video decentă care poate fi comparată cu multe modele dedicate, doar că performanțele sunt limitate de faptul că nu are memorie video proprie. Trebuie să menționez pentru cei care nu au avut ocazia să-l testeze, că e echivalentul unui Core i5-8250U pentru că specificațiile sunt apropiate. Consider că AMD a revenit în forță pe piață componentelor pentru PC-uri, însă în cazul laptopurilor mai e de lucru că nu avem alternative la Core i7.

Laptopul acesta se prezintă bine la partea de hardware, adică are SSD și chiar suficientă memorie RAM. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acest procesor face parte din familia Zen care e apreciată mult de utilizatorii office/multimedia, însă pentru a rula un joc 3D la detalii bune e nevoie de o placă video diferită. Ecranul are margini subțiri și caracteristici bune pentru că discutăm de un panel IPS cu rezoluție 1080p.

Windows 10 se mișcă excelent cu un SSD și hard discul e perfect pentru a stoca o mulțime de fișiere importante. Dacă simțiți nevoie de mai mult spațiu, eu aș alege un hard extern cu interfață USB 3.0 pentru a transfera mai rapid datele.

Păreri pro și contra

Autonomia unui astfel de laptop e chiar impresionantă, însă poate că nu vă interesează pentru că-l folosiți strict la birou ca un înlocuitor pentru vechiul PC. La un PC trebuie luate multe periferice, pe când la un laptop le aveți integrate și pentru o productivitate mai bună puteți conecta un mouse wireless. Astfel nu aveți foarte multe cabluri și conectare la internet se poate face fără fir dacă aveți un router wireless bun, dar și semnalul trebuie să fie puternic.

HP 15-cw0006nq are chiar și tastatură iluminată că doar e unde peste seriile clasice, iar portabilitatea chiar e un punct forte – 1.8 kg. Ca multe laptopuri nu foarte scumpe, acesta nu poate excela la toate capitolele și e loc de mai bine. Acum, voi decideți dacă merită încercat sau nu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu