HP Pavilion 15-cw0000nq, laptop argintiu cu Ryzen 3 2300U

Laptopul HP Pavilion 15-cw0000nq are componente destul de bune pentru cât costă și aici mă refer la noul procesor AMD numit Ryzen 3. Acesta e echivalentul unui Core i3, da e puțin mai performant pentru că are 4 nuclee. Chiar și placa video integrată e ceva mai performantă chiar dacă nu are memorie video proprie ca una dedicată. Observ niște dotări destul e bune și ecranul chiar iasă în evidență pentru că are margini subțiri. Astfel, laptopul scade în mărime, greutatea ajungând la numai 1.8 kg.

E vorba de o serie destul e elegantă, dar tot nu e precum cea Envy care și costă ceva mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sugerează că e vorba de o serie office, adică avem: Ryzen 3 2300U, Vega 6 Graphics, memorie de 4GB și un SSD mare. Ar fi fost ideal dacă ar fi avut măcar 8GB RAM pentru că anumite aplicații pot consuma ceva mai multă memorie sau poate că voi vă rezumați strict la taskuri simple.

Ecranul acestui laptop e unul foarte bun pentru că are un panou IPS care oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate. Plus că are o rezoluție foarte bună pentru o diagonală de 15.6 inci. Recomand instalare unui OS ca Windows 10 iar versiunea e alegerea voastră.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pentru acest buget și nu sunt multe branduri care oferă soluții ultraportabile și performante. Autonomia laptopului e destul de mare și poate ajunge la cel mult 10 ore, dar poate îl țineți în priză mai tot timpul. Porturile sunt foarte bine poziționate pe ambele părți deoarece sunt mai în spate și nu vor deranja cablurile conectate la acestea. E un gadget multimedia destul de plăcut pentru că are echipate difuzoare cu tehnologie B&O Play.

HP Pavilion 15-cw0000nq e echipat chiar și cu tastatură cu funcție de iluminare pentru momentele în care nu aveți vizibilitate bună. Tot mai multe laptopuri noi vine cu porturi USB 3.1 și cu tehnologie WiFi ac 2×2 (Dual Band). Astfel, că veți beneficia de cea mai bună viteză la internet fără fir, dar și semnalul trebuie să fie puternic.

Te-ar mai putea interesa