HP Pavilion 15-cs3037nq, laptop silver cu i7-1065G7

HP Pavilion 15-cs3037nq e un laptop din categoria multimedia pentru persoanele interesate de ceva fiabil care să nu fie doar de gaming. Portabilitatea e una bună deoarece vorbim despre o greutate de 1,8kg şi o bateria care poate să ţină maxim 10 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model cu o ergonomie deosebită. Asta întrucât are tastatură iluminată şi ecran anti-glare (lumina nu se reflectă de pe suprafaţa sa).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-cs3037nq vine echipat cu un procesor i7-1065G7 care are 4 nuclee şi cip grafic Intel Iris Plus. Pe lângă acest cip mai are şi placă video dedicată MX250 cu 4GB memorie video.
Nu dispune de unitate optică, dar în schimb are multe dotări pe partea de conectivitate şi porturi. Mă refer aici la 3 porturi USB, LAN, wireless ac şi bluetooth.
Memoria RAM e de 16GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD care are o capacitate de 1TB. În felul acesta o să aveţi suficient spaţiu pentru diferite colecţii.
Ecranul e unul superb prin faptul că are o diagonală de 15,6 inci, rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panel IPS.
Şi sunetul e unul calitativ deoarece are difuzoare stereo de la Bang-Olufsen.
Nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele şi le va instala automat de pe Internet atunci când conectaţi laptopul al net.

Per ansamblu acest model e perfect pentru acasă pe post de desktop replacement. Portabilitatea e una bună, iar bateria va ţine până în 10 ore într-un scenariu optimist.
Un alt lucru care trebuie amintit de baterie e că aparatul vine cu Fast Charge, adică în 45 minute poate încărca până la 50 procente.
Laptopul acesta e pentru persoane care vor ceva deosebit dpdv aspectiv, funcţional şi al dotărilor. Există şi alte variante, dar aceasta e una pentru persoanele interesate de ceva care să fie actual şi 5 ani.

Te-ar mai putea interesa