HP Pavilion 15-cs3008nq, laptop multimedia de 15 inci

HP Pavilion 15-cs3008nq e un aptop din categoria multimedia pentru acasă. Datorită specificaţiilor sale e numai bun pentru vizionat filme, ascultat muzică şi navigat pe Internet.
Ca la orice alt laptop şi la acesta piesa de rezistenţă e procesorul, în cazul acestuia fiind vorba despre un model i5-1035G1.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat modern care vine cu o portabilitate mai mult decât decentă.
Din poză se poate vedea că e de culoare Mineral Silver, adică un gri mai deschis.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-cs3008nq e unul cu procesor quad core i5-1035G1, 8GB memorie RAM şi stocare pe un SSD de 256 de giga.
Portabilitatea acestui model e una excelentă prin faptul că vine cu o greutate de 1,85kg şi cu o autonomie de 10 ore. Un alt lucru deosebit pe partea de portabilitate e că are Fast Charge, lucru care presupune o încărcare rapidă până la 50% în 45 minute.
Pentru o ergonomie ok acest model are tastatură iluminată, ecran cu panel calitativ şi strat anti-glare.
Capacitatea memoriei RAM e 8 giga, iar cea a spaţiului de stocare e de 256GB. Discutăm de stocare pe SSD.
Nu e echipat cu unitate DVD, dar are multe porturi precum 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth. Poziţionarea porturilor e una normală aşa încât să (nu) vă încurce cât mai mult
Pentru că nu are sistem de operare instalat eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB (de preferat 3.0).
Ecranul de 15,6 inci e unul ok, dar dacă vreţi ceva mai mare atunci vă recomand un model de 17,3 inci pe post de alternativă.

De final pot spune că recomand acest model tuturor celor care vor un produs de excepţie la un cost de achiziţie corect.
Garanţia aparatului e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult… în funcţie de necesităţi.

Lasă un comentariu