HP Pavilion 15-cs3006nq, laptop multimedia cu GTX 1050

Hp Pavilion 15-cs3006nq este un laptop de generaţie nouă cu procesor i7, SSD şi placă video care are memorie dedicată. Caracteristicile îl fac un laptop foarte bun pentru sarcini multimedia şi jocuri nu prea complexe.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri în orice situaţie mulţumită procesorului rapid i7-1065G7 cu 4 nuclee.


Păreri pro şi contra

Ecranul laptopului e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS. Din păcate nu e un ecran touchscreen, dar are finisaj anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Memoria RAM instalată e 16GB şi nu se mai pot pune deoarece ambele sloturi sunt ocupate. Pentru stocare se foloseşte de un SSD cu capacitate de 512GB.
Placa video e una GTX 1050 cu 3GB memorie video şi vă va ajuta în jocuri ori sarcini video complexe
Portabilitatea laptopului e una foarte bună întrucât vorbim despre o greutate redusă de circa 1,9kg şi o baterie care are o autonomie de până în 10 ore.
Pe partea de ergonomie vine cu tastatură iluminată, ecran anti-glare şi greutate redusă.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS aşa încât filmele să se vadă foarte bine.
La capitolul porturi are 4 USB-uri, LAN Gigbit şi bluetooth 5. Conexiunea wireless e una ac.
Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Recomand acest laptop persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţional. Hp a fost dintotdeauna un producător respectat, iar laptopul de faţă vine cu o fiabilitate crescută precum restul laptopurilor de la acest brand.
La acest notebook PC nu doar imaginea e una calitativă, ci şi sunetul pentru că are tehnologii de la Bang & Olufsen.
Per ansamblu acest model e pentru persoane interesate de ceva aspectiv şi funcţional.
O să vă fie mai mult decât suficient pentru sarcini complexe cât şi office acasă ori la lucru.