HP Pavilion 15-cs3004nq, laptop cu Core i7 Ice Lake

Laptopul HP Pavilion 15-cs3004nq e disponibil într-o combinați de culori, însă doar rama ecranului e neagră, restul fiind pe argintiu. Chiar dacă laptopul a scăzut în dimensiuni și greutatea a ajuns la 1.85, tastatura numerică a rămas. Unitatea optică a fost eliminată, ea fiind destul de inutilă pentru că sistemul de operare e comercializat și pe stick USB. Îl puteți pune pe unul cu interfață USB 3.0 deoarece se copiază mai rapid și instalarea durează foarte puțin. Nu e nici o grabă că și așa laptopul se mișcă rapid cu noul SSD în format compact.

Componentele noi impresionează la cele mai multe capitole și e prezentă chiar și o placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele laptopului sunt eficiente, iar procesorul e realizat cu tehnologie pe 10 nm. Autonomia crește semnificativ dacă reduceți luminozitatea ecranului și nu folosiți prea des placa video GeForce. Aceasta se activează atunci când redați conținut video.

E prezent un sistem audio modern dar puterea e limitat de mărimea laptopului, adică pentru bass și volum mai mare vă recomand un sistem audio clasic. Alături de numeroasele porturi, laptopul are tehnologii fără fir ca: WiFi Dual Band și bluetooth versiunea 5.0. Laptopul e echipat cu port LAN în caz că alegeți să vă conectați cu fir la internet pentru că semnalul routerului nu e suficient de puternic.

Păreri pro și contra

Această generație oferă un design mai plăcut și culorile sunt bine alese, laptopul având un aspect premium. Nu prea se mai fabrică laptopuri de culoare neagră, eventual dacă sunt de gaming. Procesorul prezent pe acest laptop e un Quad Core de ultimă generație și scorul de performanță e unul impresionant. Configurația se alege în funcție de ce vreți să faceți pe el, iar varianta de sus o consider suficient de performantă și nu sunt necesare îmbunătățiri la configurație pe viitor.

HP Pavilion 15-cs3004nq vine cu o tastatură deosebită și poate fi iluminată când lucrați pe el. Bineînțeles, trebuie să alegeți un sistem de operare potrivit pentru că nu e inclus. Eu recomand Windows 10 pentru că acesta oferă drivere compatibile.

Te-ar mai putea interesa