HP Pavilion 15-cs3002nq, laptop argintiu deschis

Laptopurile pot fi disponibile pe diverse culori, iar cele mai elegante sunt cele argintii. HP Pavilion 15-cs3002nq e unul dintre acestea și are un ecran de 15 inci cu ramă neagră. Aș putea spune că face parte din categoria multimedia datorită procesorului Core i5 și plăcii video MX250. Cu alte cuvinte, veți putea rula jocuri sau aplicații care necesită o placă video ceva mai diferită (memorie dedicată). Nu e cel mai grozav laptop pentru gaming, de aceea nu-l recomand pentru așa ceva ci doar pentru taskuri zilnice.

Din imaginea de jos se vede că e un model ușor compact, dar mai sunt și alte laptopuri care nu mai prezintă acea tastatură numerică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Generația de procesoare Ice Lake e pe 10 nm, tehnologia care ceva mai avansată și eficientă energetic. Bineînțeles, diferențele de performanță între două generații succesive nu e foarte mare, însă dacă aveți un laptop foarte vechi, se vede cât de rapid e acesta indiferent ce veți face pe el. Modelul de faţă vine cu i5-1035G1, dar există şi cu i7

Apreciez că producătorul a renunța la clasicul ecran în favoarea unui SVA cu specificații mult mai bune. Acest panou poate fi comparat cu un IPS la multe capitole, iar conținutul media se vede foarte bine chiar și dacă îl priviți de la distanță. Se poate conecta un televizor dacă conectați un cablu HDMI la portul laptopului, astfel laptopul se transformă într-un media player portabil.

Păreri pro și contra

Designul e unul premium și pot spune că arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare. Un astfel de laptop oferă o tastatură iluminată care poate fi activată când lucrați pe ele și vreți să vedeți mai bine tastele. Laptopurile sunt tot mai avansate cu fiecare generație, adică dotările sunt tot mai bune. De exemplu, avem un SSD de tip M.2 pe cele mai multe laptopuri și puteți pune chiar și un SSD SATA pe lângă acesta dacă vă doriți mai mult spațiu de stocare.

HP Pavilion 15-cs3002nq e echipat cu WiFi Dual Band pentru a renunța foarte ușor la conexiunea LAN și poate aveți un router performant în apropiere. Puteți folosi periferice fără fir deoarece are chiar și tehnologie Bluetooth 5.0.

Te-ar mai putea interesa