HP Pavilion 15-cs3001nq, laptop cu i7 Ice Lake

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop multimedia atunci vă recomand modelul HP Pavilion 15-cs3001nq. Pentru astfel de sarcini este echipat cu procesor i7 quad core (model 1065G7), cip grafic GeForce MX250 şi SSD de 512 GB.
Un astfel de laptop e pentru persoanele care vor un laptop puternic pentru acasă ori la birou. Se va descurca binişor în jocuri nu prea complexe ori optimizate.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop care arată bine şi are dotări utile. Acest model vine cu o culoare plăcută, adică argintiu (silver cum zice producătorul).

Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 15-cs3001nq are un ecran de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS aşa încât imaginile să se vadă bine din orice unghi. Pentru ca lumina să nu se reflecte acesta are şi un strat anti-glare. Despre ecran trebuie spus că e unul cu margini înguste aşa încât să pară cât mai mare.
Memoria e una suficientă de 8 GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB. În opinia mea nu e nevoie să instalaţi mai mulţi RAMi, accelerarea sarcinilor făcându-se de către Solid Stat Drive.
Despre portabilitate putem spune că e excelentă deoarece are o greutate de aprox. 1,9kg, iar bateria poate să ţină şi 10 ore.
La capitolul ergonomie are tastatură iluminată de tip chiclet, ecran IPS, şi greutatea e redusă… după cum am menţionat mai sus.
Nu stă deloc rău la capitolul porturi deoarece are LAN Gigabit, wireless ac, 3 porturi USB, HDMI şi altele.
Pentru ca laptopul să poată fi utilizat mai repede are sistem de operare preinstalat – Windows 10.
Un singur lucru care nu-l are e cicitorul de amprentă, acesta fiind singurul dezavantaj.

Ar trebui să alegeţi acest model dacă vreţi ceva performant, fiabil şi cu componente de generaţie nouă. Unul dintre cele mai importante lucruri care sunt urmărite la notebook-uri sunt portabilitatea şi construcţia aşa încât acestea să poată fi luate în geantă fără probleme.