HP Pavilion 15-cs1009nq, laptop cu i5-8265U şi GeForce MX130

HP Pavilion 15-cs1009nq e un laptop din 2019, iar în comparaţie cu modelele din 2018 se evidenţiază cu procesor i5 Whiskey Lake şi alte caracteristici care-l fac perfect pentru acasă cât şi la lucru. Putem spune despre acest Pavilion că este un excelent desktop replacement cu o portabilitate bună (greutatea e de 1,9kg, iar bateria ţine vreo 6 ore… în funcţie de ce faceţi pe el).

Acest model de la Hp e unul pentru cei interesaţi de ceva aspectiv şi funcţional. E disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop complet. Prin cuvântul complet mă refer la faptul că vine cu sistem de operare Windows 10, tastatură iluminată şi alte facilităţi premium. Din poza alăturată puteţi vedea că acest model e unul de culoare silver (argintie).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-cs1009nq e unul de generaţie nouă dotat cu procesor quad core model i5-8265U din seria Whiskey Lake. Acest procesor e foarte puternic fiind echivalentul unui i5 (generaţiile trecute) de pe desktop.
În jocuri procesorul amintit mai sus e ajutat de un cip grafic GeForce MX130 care are memorie dedicată de 2GB (e şi o variantă cu MX150 pentru cei interesaţi de ceva cu grafică ceva mai bună). Iar, dacă tot am menţionat de memorie atunci ar trebui spus că sistemul are 6GB memorie RAM şi Optane de 16GB. Optane e un cache similar memoriei RAM, dar e pentru a accelera HDD-ul. Deci, chiar dacă are HDD de 1TB acesta va fi aproape la fel de rapid precum un SSD.
La partea de software modelul de faţă vine cu Windows 10 preinstalat, iar din această cauză puteţi folosi laptopul din prima pentru a intra pe net ori pentru ce sarcini intenţionaţi să-l folosiţi.

Pentru cei interesaţi de un laptop puternic recomand acest model. Există şi alte alternative, dar acesta se evidenţiază cu procesorul, construcţia rigidă şi ecranul clar (panel VA de calitate, rezoluţie 1980×1080 pixeli şi strat anti-glare).
Despre brandul HP trebuie spus că e unul de top, fiind recunoscut pentru produsele sale business.

Te-ar mai putea interesa