HP Pavilion 15-cs1008nq, laptop argintiu cu Windows 10

Laptopul HP Pavilion 15-cs1008nq face parte din noua generație de laptopuri cu greutatea de numai 1.9 kg, design modern, iar din poza de prezentare se vede că are margini subțiri. Nu s-a renunțat la tastatura numerică deoarece sunt utilizatori care le folosesc. Doar rama ecranului e de culoare neagră astfel că e mai bine evidențiat și cred că arată mai bine, iar capacul e pe o culoarea elegantă – argintiu. Aș putea spune că e vorba de un model multimedia datorită acelei plăci video GeForce MX130 care poate reda chiar și jocuri.

Acesta are un design destul de atrăgător și îmi place combinația acestei serii, iar la interior vedem că sunt componente multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una destul de bună și nu poate fi chiar atât de accesibilă, în special că are un procesor Core i5 Whiskey Lake. Cele două sloturi de memorie RAM sunt ocupate și nici nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Astfel de laptopuri nu sunt create special pentru gaming, ci mai degrabă uz multimedia. Dacă vreți să rulați jocuri cu cerințe hardware mai mici, atunci ar trebui să vă limitați la câteva ore pentru că laptopul nu are un sistem de răcire ca pe seria Omen.

Păreri pro și contra

Această serie oferă o tastatură iluminată, un ecran 1080p, tehnologie WiFi ac 2×2, porturi USB 3.1 și altele. Dotările sunt numeroase și vă pot ajuta să economisiți bani deoarece nu mai trebuiesc atât de multe periferice cum era în cazul unui PC. Placa video de pe acesta e una care poate rula orice joc și nu recomand să reduceți rezoluția ecranului, ci mai degrabă reduceți din detaliile. Spațiul de stocare e unul generos și chiar nu aveți ce să reproșați, însă cu timpul puteți folosi un SSD care e mai rapid.

HP Pavilion 15-cs1008nq nu mai are acea unitate DVD dar nici nu avea sens cât timp Windows 10 e instalat deja, iar acesta poate fi reinstalat, dacă e cazul, de pe un stick USB. Porturile sunt rapid și chiar merită să profitați de ele.