HP Pavilion 15-cs1007nq, laptop fără Windows 10

Laptopul HP Pavilion 15-cs1007nq e un model din segmentul multimedia datorită componentelor pe care le are. Chiar și ecranul joacă un rol destul de important în acest sens pentru că trebuie să fie cât mai avansat. E vorba de un panou VA cu imagine 1080p, deci putem spune că e perfect pentru ce a fost creat. Combinația de culori e interesantă iar tastatura e destul de vizibilă chiar și dacă nu e iluminată. Aveți această funcție în caz că lucrați într-un spațiu întunecat și nu aveți o lampă în apropiere.

Are o construcție interesantă și chiar dacă e mai compact, tastatura numerică e prezentă și ea pentru utilizatorii care calculează diverse. Costă destul de puțin pentru că nu e însoțit de sistem de operare, iar voi trebuie să puneți Windows 10 cu ajutorul unui stick. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i5-8265U e destul de nou și va înlocui pe cel Kaby Lake R pentru că e puțin mai performant, însă nu se văd diferențe majore dacă navigați doar pe web ori folosiți aplicații office. Consumul său e redus chiar dacă are 4 nuclee și placa video integrată e perfectă de fiecare dată când nu rulați un film sau joc. Bineînțeles, GeForce MX130 nu e cea mai scumpă placă video de pe piață, dar veți fi uimiți puțin de performanțele sale.

Păreri pro și contra

Autonomia laptopului e de ajuns pentru câteva ore de lucru, însă eu recomand să-l țineți în priză dacă aveți încărcătorul cu voi. Performanțele sunt mai bune când îl alimentați de la priză și nu se va activa modul economic. Hardware-ul unui laptop e destul de important în special dacă doriți un laptop care să-l folosiți mai mulți ani. Laptopurile noi nu au acea unitate optică care și așa nu era folosită decât pentru a instala ceva de pe un disc. Acum sunt multe tipuri de memorii USB și viteza de transfer e una impresionată, astfel că nu va ura mult să copiați ceva.

HP Pavilion 15-cs1007nq se adresează celor care vor mai mult de la un laptop pentru că vor să renunțe mai un model mai vechi sau chiar la un PC.

Te-ar mai putea interesa