HP Pavilion 15-cs0035nq, laptop nou pe alb/auriu

Un laptop nou are cele mai bune componente de pe piață, însă în funcție de buget ele pot fi mai performante ori mai puțin performante. HP Pavilion 15-cs0035nq costă ceva mai multe decât altele pentru că are Intel Optane, un ecran Full HD și placă video dedicată. Cu toate astea, tot nu poate fi inclus în segmentul de gaming, ci mai degrabă cel office/multimedia. Laptopul pornește mai rapid cu ajutorul acelei memorii Intel, însă se putea pune și un SSD M.2 în locul ei dacă ați fi vrut ceva diferit.

Laptopurile mai deosebite sunt însoțite de Windows 10 astfel ca voi să le puteți utiliza imediat după achiziție și e recomandat să aveți licență, în special dacă îl folosiți în cadrul unei companii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele de gaming sunt prezente doar pe seriile mai avansate, motiv pentru care autonomia laptopului va fi destul de mică. Pe acest laptop vedem noul Core i5-8250U care se poate compara cu procesoarele mai avansate deoarece are 4 nuclee. Acesta are o placă video interesantă, însă cea dedicată va fi mai apreciată pentru că are memorie video dedicată. E vorba de modelul GeForce MX150 cu memorie de 2GB, însă la un moment dat a fost și o variantă cu 4GB. Această caracteristică e foarte importantă când discutăm de jocuri 3D.

Porturile sunt așezate inteligent astfel că nu vor deranja foarte mult. Are un sistem audio destul de bun cu difuzoare clare și puternice, dar performanțele sunt limitate pentru că sunt integrate.

Păreri pro și contra

Ecranul său oferă mai multe detalii datorită rezoluției mai bune și placa video poate rula fără conținut 1080p. Chiar dacă această serie e mai compactă decât altele, veți beneficia de o tastatură completă mai compactă. Alte laptopuri nu mai au tastatura numerică însă unii utilizatori se folosesc de ea pentru a calcula diverse.

HP Pavilion 15-cs0035nq se mișcă decent cu acea memorie Intel Optane pentru că e ca și cum ați avea un SSD instalat. Combinația de alb, auriu și negru e destul de plăcută și nu veți vedea la prea multe laptopuri în acest buget.

Te-ar mai putea interesa