HP Pavilion 15-cs0028nq, laptop subțire pe alb/auriu

Laptopul HP Pavilion 15-cs0028nq e un model care impresionează la multe capitole – design, eficiență, fiabilitate și dotări. Combinația de alb, auriu și negru e destul de plăcută, pentru că e evidențiat ceva mai bine ecranul. O generație nouă de laptopuri vine cu procesoare din generația Kaby Lake R, dar și o placă grafică ca GeForce MX130. Acest model poate fi pus în locul multor desktopuri datorită numărului mare de porturi și eficienței sale. Poate fi folosit cu baterie sau fără în caz că nu plecați nicăieri cu el și conectați încărcătorul la priză.

Îmi plac laptopurile mai compacte și nu mă refer la cât de subțire sunt, ci la dimensiunile generale. Acest laptop are un design nou cu un ecran cu margini subțiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop pot fi găsite și pe alte laptopuri, însă prețul poate fi diferit pentru că poate fi influențat de dotări și construcție. Laptopurile cu carcasă metalică sau din fibră de carbon costă mult mai mult însă nu aveți nevoie să cheltuiți mult pentru a avea un gadget performant.

Pe acesta e nevoie să instalați Windows 10 pentru a primi driverele necesare. Tastatura poate fi iluminată pentru a putea lucra mai bine pe el.

Păreri pro și contra

Noul Core i5 e ceva mai performant decât modelele anterioare deoarece are mai multe nuclee. Greutatea laptopului a scăzut la circa 1.9 kg, dar e de înțeles pentru că e mai mic. Laptopurile albe și argintii au un aspect ceva mai premium, iar la cel de sus doar arama e de culoare neagră. Chiar dacă a scăzut în dimensiuni, tastatura numerică a rămas și va fi apreciat de cei care lucrează cu numere, însă nu aveți unitatea optică. Aceasta nu mai reprezintă o dotare de viitor și instalarea sistemului de operare se poate face cu un stick USB.

HP Pavilion 15-cs0028nq poate fi folosit și de cei pasionați de gaming și aplicații profesionale pentru că aveți la dispoziție un ecran foarte bun cu rezoluție Full HD. Aveți o memorie de tip DDR4 de 2400 MHz și o mulțime de spațiu.

Te-ar mai putea interesa