HP Pavilion 15-cs0027nq, laptop cu 256GB SSD

Laptopul HP Pavilion 15-cs0027nq e unul dintre cele mai portabile modele de pe piață – 1,85 kg, iar la interior se află componente destul de performante. Laptopurile devin tot mai compacte și ușoare, deoarece rama ecranului a devenit mai subțire. Chiar și așa, tastatura numerică a rămas, doar unitatea optică nu a mai rămas care și așa e o dotare inutilă. Spațiul de stocare nu e la fel ca la un hard disc, dar 256GB e de ajuns pentru majoritatea gadgeturilor că doar tot conținutul media e online și nu mai trebuie stocat.

Din poza de jos se vede că e un model pe argintiu cu negru, însă doar rama e neagră pentru a evidenția mai bine ecranul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generația de procesoare Intel Kaby Lake R a devenit destul de populară pe laptopurile de peste 2000 lei. Chiar dacă placa video are o denumire puțin diferită, ea nu e cu mult mai performantă decât predecesorul model. Se pot viziona filme 1080p pe acesta sau chiar cu o rezoluție video inferioară indiferent cât de puternică e lumina din cameră pentru că ecranu lare o protecție mată.

SSD-urile sunt mult mai rapide decât hard discurile și în câțiva ani le vor înlocui complet deoarece au apărut SSD chiar mai performante (M.2 cu suport NVMe). Pe lateral sunt poziționate porturile și nu sunt amplasate toate pe o singură parte. Totuși, ele se află mai în spate pentru a nu deranja cablurile conectate la acesta.

Păreri pro și contra

Nu discutăm de un model premium ci de unul clasic dintr-o serie destul de populară – Pavilion. Veți găsi cele mai des folosite porturi, tastatură iluminată (devine utilă seara târziu sau chiar noaptea) și difuzoare cu tehnologie audio B&O PLAY. Arată foarte bine și dacă vă doriți niște boxe pentru muzică, vă recomand un sistem 2.1 cu subwoofer de lemn pentru o calitate audio superioară.

HP 15-cs0027nq poate fi folosit pentru orice, mai puțin jocuri deoarece nu are o placă video dedicată. Trebuie apreciată memoria RAM de 2400 MHz pentru că nu orice laptop o are.

Te-ar mai putea interesa