HP Pavilion 15-cs0005nq, laptop cu i5-8250U și Windows 10

Dacă ești interesat în a achiziționa un laptop performant atunci îți recomand modelul HP Pavilion 15-cs0005nq deoarece are multă memorie RAM, procesor i5-8250U și cip grafic cu memorie dedicată.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere, chiar și vizual. Din imaginea de alături poți vedea că acest model e unul de culoare albă cu capac argintiu.


Avantaje

Modelul HP Pavilion – 15-cs0005nq e unul care are incorporat un procesor i5 model 8250U cu patru nuclee și cu cip grafic Intel HD.
Acest procesor e ajutat în jocuri de placa video GeFroce MX130 cu 2GB memorie dedicată.
Pe partea de memorie are 6GB RAM tip DDR4 și un hard de 500 de giga. Probabil că ar fi fost mai bine dacă ar fi avut un SSD de tip M.2, dar eu zic că e bine și așa.
Ecranul acestui dispozitiv e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și datorită stratului anti-glare lumina nu se va reflecta.
Sunetul e unul ok cu Audio Boost și B&O Play. Acest lucru va fi util în special celora care urmăresc filme.
Pe partea de porturi acest dispozitiv e unul foarte dotat deiarece are 3 USB-uri, HDMI și LAN 10/100/1000. Pentru conectarea la net vă puteți folosi de cel din urmă ori de wireless ac.
Portabilitatea e una ok cu o greutate de sub 2kg și o baterie care poate ține până la 3-4 ore.

Dezavantaje

Prezența sistemului de operare adaugă vreo 100-200 lei la preț, dar așa obțineți un sistem complet funcțional din prima. Și vă asigur că varianta de Windows cu care vine laptopul e perfect compatibilă cu el.

Concluzii

Despre modelul de față pot spune că e unul perfect pentru jocuri nu prea complexe precum și pentru sarcini multimedia. Filmele FHD se vor vedea foarte bine, acest lucru fiind pe placul pasionaților de filme.
De asemenea filmele pot fi văzute și pe un ecran mare cum ar fi cel al unui televizor 4K sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa