HP Pavilion 15-cs0004nq, model cu i5-8250U și MX130 2GB

Pentru cei interesați de un laptop argintiu cu componente noi recomand modelul HP Pavilion 15-cs0004nq. E bun pentru acasă, cât și pentru segmentul business deoarece are sistem de operare (Windows) preinstalat și portabilitate ok.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop de culoare silver care are o greutate de puțin sub 2kg.


Păreri pro și contra

Modelul HP Pavilion 15-cs0004nq este unul dotat cu procesor rapid tip quad core, iar din această cauză toate sarcinile vor rula mai rapid. E vorba despre procesorul i5-8250U din seria Kaby Lake R.
Pentru a putea rula jocuri acest notebook e unul dotat cu cip grafic MX130 care are propria memorie de 2GB. Nu e un model special de jocuri precum acesta.
Sistemul de operare al aparatului e Windows 10 și fiind preinstalat nu trebuie să vă bateți capul instalarea acestuia.
Sarcinile vor fi rulate fluent deoarece pe lângă cei 6GB memorie RAM are și Optane de 16GB. Aceasta e o memorie cache care ajută hardul să acceseze mai rapid diverse fișiere.
Pentru stocare acest model se folosește de un hard de 1TB.
Ecranul laptopului e unul de 15 inci cu rezoluție 1080p. Pentru ca lumina să nu se reflecte acest ecran are strat anti-glare sau anti-orbire… cum mai e numit.
Unitatea optică lipsește, dar instalarea unui alt sistem de operare se poate face de pe stick USB.
Ca porturi are 3 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac 2×2 și bluetooth 4.2.
Portabilitatea aparatului nu e bună, ci e foarte bună deoarece are o greutate de 1,9kg, iar bateria e una care ține cel puțin 3-4 ore. Autonomia depinde foarte mult și de ce faceți pe laptop.
Pentru o ergonomie mai bună acest model are și tastatură iluminată.

Verdict

Dacă vă interesează un laptop care să arate bine și care să facă față unor sarcini solicitante vă recomand modelul de față. Este un excelent desktop replacement care va ocupa puțin spațiu pe birou și care are o greutate redusă.

Te-ar mai putea interesa