HP Pavilion 15-cs0003nq, laptop argintiu cu SSD generos

Laptopul HP Pavilion 15-cs0003nq se adresează multor utilizatori pentru că are un procesor avansat, o placă video dedicată nouă, Windows licențiat, suficientă memorie RAM, un SSD foarte bun și un ecran cu rezoluție mai mare. Deci pe partea de dotări nu avem ce să-i reproșăm și nici nu e nevoie de vreo îmbunătățire pe viitor. SSD-urile devin tot mai accesibile, astfel că poate că gândiți la un moment dat să luați unul cu capacitate foarte mare. Sunt utilizatori care nu stochează foarte multe fișiere pe laptop pentru că preferă să le țină în cloud.

Laptopurile argintii sunt destul de numeroase, însă carcasa poate fi realizată fie din plastic, fie din aluminiu. Cele mai multe sunt realizate din plastic și nu cred că v-ar deranja acest aspect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Construcția laptopului e destul de interesantă și se poate observa că e mai mic decât alte laptopuri de 15 inci. Tastatura numerică e prezentă pentru cei care lucrează cu cifre. Ecranul are o rezoluție mai mare decât altele, însă nu nu are un panou foarte avansat cum am văzut la laptopurile de gaming. Nu se vede diferența dacă veți sta doar la o distanță mică față de el.

Prețul acestui laptop e unul destul de atractiv pentru că trebuie să luăm în considerare și sistemul de operare gata instalat.

Păreri pro și contra

Configurația sa are performanțe destul de bune și se datorează hardware-ului mai nou care e prezent și pe alte modele. Nu merită să faceți nici un compromis, un laptop cu hard disc e mai lent și memoria RAM trebuie să fie de 8GB pentru noua generație de procesoare. Designul e destul de atrăgător la acest model . Tastatura iluminată nu lipsește de pe acesta și devine foarte utilă în special dacă lucrați seara târziu pe ele și nu aveți cum să folosiți o lampă de birou.

HP Pavilion 15-cs0003nq are una dintre cele mai bune procesare de pe piață și chiar nu aveți avea nevoie de un model mai scumpe pentru că acest Quad Core chiar e foarte bun pentru orice task zilnic.

Te-ar mai putea interesa