Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-cs0002nq, laptop cu Intel Optane 16GB

Laptopul HP Pavilion 15-cs0002nq arată foarte bine pentru că avem un ecran nou care reduce puțin carcasa laptopului, însă nu s-a renunțat la tastatura numerică. Aceasta devine utilă pentru cei care lucrează cu numere, iar unitatea DVD și porturile USB 2.0 au cam dispărut de pe multe serii. Nu trebuie să vă speriați, pentru că sunt porturi USB 3.1 și de tip C pentru a transfera mai rapid datele. Greutatea sa a scăzut mult față de generațiile precedente, însă pe piață sunt mai multe serii Pavilion și nu toate sunt pentru office (altele sunt multimedia).

Seamănă puțin cu seria Envy însă nu avem același design subțire și logo-ul e cel clasic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ecranul său nu diferă foarte mult de altele, chiar dacă pe margine vedem o ramă mult mai îngustă. Discutăm de un panou IPS care e o versiune mai nouă și cu caracteristici tehnice diferite. Mai toate laptopuri vin cu un ecran Full HD și cele HD sunt parcă demodate.

Poate că are un hard clasic de 1TB, dar laptopul se mișcă mult mai bine datorită memoriei de 16GB numită Intel Optane. Nu cred că ar avea sens să schimbați hardul său dacă sunteți mulțumiți de el. Oferă o experiență multimedia plăcută cu acea placă video GeForce MX150 și cu difuzoarele sale incorporate.

Păreri pro și contra

Laptopul excelează la viteza de procesoare cu noul i7-8550U și să nu uităm nici de memoria Intel Optane care micșorează timpul de pornire al proceselor mai des folosite. E ca și cum ați avea un SSD, dar depinde și de ce model discutăm pentru că sunt mai multe tipuri. Vedem o îmbunătățire și la capitolul autonomie, dar nu veți obține autonomia maximă decât în modul economic. Trebuie apreciat că în acest preț vi se oferă și sistemul de operare preinstalat Windows.

HP Pavilion 15-cs0002nq are o tastatură iluminată pe alb și nu e colorată ca la laptopurile de gaming ori multimedia. Puteți lucra chiar și seara târziu fără a mai porni lampa de birou sau poate că vă aflați pe o canapea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu