Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-cc501nq, laptop business cu capac auriu

Laptopul cu configurație multimedia HP Pavilion 15-cc501nq se adresează oricui deoarece are capabilități multimedia datorită plăcii video dedicate. Totuși, datorită construcției metalice și a componentelor introduse, aș putea spune că e vorba de un laptop premium, adică pentru segmentul business. Configurația sa e una destul de avansată și nu e nevoie de mai mult că doar nu îl luați special pentru jocuri. Observ că noua generație e mult mai portabilă și elegantă, adică nu sunt foarte multe laptopuri de 15 inci cu greutate de 1.9 kg și să arate atât de bine.

La interior laptopul arată la fel ca oricare – gri, doar capacul poate avea o altă culoare și în acest caz e auriu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lăsând la o parte felul cum arată, sunt destul de multe laptopuri aceste componente dar nu în această combinație. Mai precis, sunt foarte puține astfel de laptopuri cu 16GB RAM și hard disc de 2TB. Cred că pentru mulți dintre voi are prea multă memorie, dar nu și pentru cei pasionați de jocuri sau aplicații de editare.

Puteți pune un SSD dacă vreți să micșorați timpul de pornire al sistemului și aplicațiilor, iar dacă considerați că e prea mult spațiu de stocare pe laptop, un rack extern USB 3.0 ar fi locul potrivit pentru acel HDD intern.

Păreri pro și contra

E dotat cu foarte multă memorie RAM, un procesor avansat, placa video GeForce de 4 giga și un mediu de stocare generos. Deci aș putea spune că discutăm de un laptop multimedia care poate fi folosit de aproape oricine. E foarte important ca acele componente să fie ceva mai performante, că dor nu veți folosi laptopul doar pentru navigare web. Ecranul IPS cu rezoluție 1080p e unul dintre cele mai bune care am văzut până acum, iar experiența e ceva mai plăcută cu niște difuzoare B&O Play.

HP Pavilion 15-cc501nq face parte dintr-o subserie ceva mai interesantă, adică nu e un Pavilion ca oricare altul. Pentru cei interesați am pus următoarea prezentare care e una generală și se văd chiar și alte variante posibile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu