HP Pavilion 15-cc100nq, model cu Kaby Lake R și Windows 10

HP Pavilion 15-cc100nq e un laptop apărut în anul 2018 și vine cu cu tehnologie nouă care oferă performanță de top precum și portabilitate fără egal. Vine echipat cu un procesor i5 quad core și bateria ține undeva la 9-10 ore… depinzând de ce faceți pe laptop.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă formidabil indiferent situație. DIn poza alăturată se poate vedea că e vorba despre un laptop roșu cu alb, iar tastatura iluminată e o facilitate disponibilă pe acest model.


Pro

Modelul HP Pavilion 15-cc100nq e unul cu ecran de 15 inci care are rezoluție 1366×768 pixeli și strat anti-glare (pentru ca lumina să nu se reflecte).
Performanțele superioare sunt date de procesorul i5-8250U cu patru nuclee și de memoria RAM de 6GB DDR4. Nu trebuie uitat nici de SSD-ul de 128 de giga care accelerează sarcinile.
Pentru stocare nu se folosește doar de SSD, ci și de un hard de 1TB. Pe Solid State e sistemul de operare, iar pe hard e recomandat să țineți librăria multimedia (filme, muzică, poze).
Pentru conectarea la net se folosește de wireless ac, dar și de rețea LAN Gigabit. Probabil că cel mai bine e să vă folosiți de LAN întrucât oferă o conexiune stabilă.

Contra

Din păcate acest dispozitiv nu are unitate optică, iar din această cauză ar fi bine ca sistemul de operare să se instaleze de pe un stick USB. Din moment ce vine cu Windows nu cred că mai trebuie să vă stresați cu instalarea altui sistem.
Nu are nici placă video cu memorie dedicată întrucât vine cu grafică integrată Intel UHD. Acest cip grafic integrat în procesor e atât de puternic încât poate reda filme FHD (1080p) sau UHD (4K).

Concluzii

Recomand acest model celora interesați de un laptop care să arate bine, să nu coste prea mult, să aibe performanțe bun și o autonomie ridicată.
Probabil că unele persoane sunt atrase și de aspectul său unic roșu cu alb.

Te-ar mai putea interesa