HP Pavilion 15-bc414nq, laptop multimedia cu GeForce GTX 1050

Laptopul acesta numit HP Pavilion 15-bc414nq arată foarte bine cu acea tastatură iluminată și nu sunt multe modele ca acesta. Dacă bugetul vostru e mult mai mare atunci alegeți un model Omen care e cu roșu și are componente puțin diferite și un sistem de răcire mai bun. Pe acesta avem o placă video performantă care e foarte populară datorită prețului foarte bun și al performanțelor decente. Mi-ar fi plăcut dacă ecranul ar fi avut margini mai subțiri, astfel ecranul e evidențiat mai bine.

Arată foarte bine pe orice birou și aș alege un mouse fie de la acest brand, fie de la Razer pentru că aveți nevoie de precizie pentru aplicații sau jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria Kaby Lake R oferă nuclee suplimentare pentru aplicații care cer mai multe nuclee și aici mă refer la cele de editare video ori 3D. Chiar și cei pasionați de gaming îl laudă pentru că se apropie de performanțele unui procesor de gaming doar că nu are aceeași frecvență de lucru. Componentele cu frecvență mică consumă puține resurse și autonomia e mai generoasă, în caz că vă folosiți de de baterie. Dacă îl folosiți strict pentru a înlocui vechiul PC, atunci îl puteți ține conectat mai tot timpul la priză. Astfel, performanțele nu e vor modifica și puteți pune placa video dedicată pe default din Nvidia Control Panel.

Păreri pro și contra

Are un design compact ținând cont că poate fi folosit pentru gaming și procesorul se descurcă foarte bine pentru că are 4 nuclee. Toate componentele sunt importante atunci când vreți să solicitați mai mult laptopul, iar placa video e în centrul atenției atunci când  vă doriți cele mai bune detalii la jocuri. Acesta poate afecta destul de mult prețul unui laptop în special dacă discutăm de o variantă GTX 1060 sau din seria RTX.

HP Pavilion 15-bc414nq poate fi comparat puțin cu un PC doar că e portabil și arată mai bine. Dacă nu sunteți mulțumiți de imagine, puteți folosi un televizor ca monitor și detaliile vor fi mai vizibile pentru că diagonala e mai mare.