HP Pavilion 15-bc410nq, notebook pentru jocuri

Unul dintre cele mai noi notebookuri pentru jocuri care îl puteți lua la un preț bun e acest HP Pavilion 15-bc410nq. Dacă vreți să jucați jocurile preferate la detalii bune atunci trebuie să economisiți ceva mai mulți bani pentru că acesta e mult mai performant decât unul office ori multimedia. Nu veți vedea pe orice laptop un procesor Core i5-8300H care e conceput doar pentru taskuri dificile, însă are un consum mic de energie pentru ca voi să vă bucurați de o autonomie mare în modul office.

Multe laptopuri pentru gaming au o tastatură roșie, însă unii utilizatori vor ceva diferit iar acest brand oferă un notebook bun cu componentele noi și tastatură verde. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul său cuprinde următoarele componente: procesor i5-8300H, memorie de 8GB la 2400 MHz, un hard disc mare și placa video GTX 1050Ti. Poate că hardul nu e cel mai grozav și poate că nu vă interesează viteza sa ci doar capacitatea.

Doar memoria RAM și hardul pot fi înlocuite și upgradate cu ceva mai scump. Nu e ca la desktopuri pentru că sunt anumite limitări, iar la seria Omen vi se oferă suport pentru un SSD M.2, în caz că vreți să păstrați hardul de 1TB.

Păreri pro și contra

Veți avea o autonomie foarte bună când nu vă jucați jocuri, nici nu trebuie să faceți vreun compromis și să alegeți un ultraportabil. Are o greutate de numai 2.2 kg care e de apreciat iar evacuarea aerului cald se face prin spate, însă nu sunt fante atât de mari ca la cele Omen. Chiar dacă nu avem Core i7, avem o placă video foarte bună și aici discutăm de varianta Ti care e cu 25% mai performantă.

HP Pavilion 15-bc410nq face parte din gama nouă, de aceea găsiți WiFi Dual Band pentru o viteză maximă și pe wireless. Astfel, aveți nevoie și de un router de ultimă generație care nu costă foarte mult. Înlocuiește cu succes un laptop mai vechi sau desktop pentru că are difuzoare incorporate B&O, un ecran FullHD cu protecție mată, multe porturi (Chiar și USB 3.1) și multe altele.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP Pavilion 15-bc410nq, notebook pentru jocuri”

  1. Salut ! Are cineva idee daca intr.adevar merge tastatura iluminata pe acest model de pavilion ? In specificatii scrie ca are, dar reusesc sa o activez.

Comentariile sunt închise.