Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-bc408nq, laptop de gaming cu i7-8750H

HP Pavilion 15-bc408nq e un laptop de generaţie nouă pentru gaming ori sarcini solicitante. În felul acesta avem un PC portabil cu multe dotări utile. Are inclusiv port LAN şi tastatură numerică (cei de la Asus nu mai au aşa ceva pe unele din laptopurile pe care le comercializează).

Acest laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă fără reproşuri în jocuri ori editări diverse.


Păreri pro şi contra

Laptopul Pavilion model 15-bc408nq de la HP e dotat cu procesor i7 Coffe Lake care are saşe nuclee. E vorba despre un odel i7-8750H care are şi cip grafic integrat.
Ecranul chiar dacă e de 15,6 inci are rezoluţie FHD şi panel calitativ de tipul VA. Iar, pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Memoria sistemului e de 8GB şi mai are un slot liber. Trebuie precizat şi că cipul grafic GTX 1050 e unul cu 4GB memorie grafică.
Din păcate nu re unitate optică, însă are 3 porturi USB de pe care poate fi instalat sistemul de operare dorit.
Internetul va merge foarte bine pentru că are LAN Gigabit şi wireless ac 2×2. Nu ar trebui uitat de faptul că are şi bluetooth 4.2 pentru conectarea diverselor dispozitive, dar şi a unui mouse compatibil bluetooth.
Portabilitatea aparatului e una bună prin faptul că are o baterie care ţine vreo 3-4 ore (în funcţie de ce faceţi pe el) şi că are o greutate de 2,2kg.
Nu doar imaginea e una ok, ci şi sunetul pentru că acest model are tehnologie Bang and Olufsen Play… pe lângă altele.
Stocarea se realizează pe HDD, iar dacă vreţi să-l faceţi mai rapid atunci cel mai bine ar fi să-i puneţi un SSD.

Un astfel de laptop se adresează celora interesaţi de ceva performant, robust şi cu portabilitate bună. HP e un brand cu produse care sunt foarte fiabile, iar din această cauză multe firme cumpără laptopuri de la ei.