Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-bc003nq, laptop de gaming cu SSD M.2

Laptopul HP Pavilion 15-bc003nq poate fi folosit pentru a rula cele mai noi jocuri dar nu la detalii maxime, ci la detalii medii. E mai bun pentru jocuri decât multe alte laptopuri deoarece are un procesor de tip HQ, care are performanțe mai bune. Chiar dacă e vorba de jocuri, tot procesorul e foarte important, iar apoi placa video dedicată. Placa video are memorie video proprie și nu e ca cea integrată din procesor. Arată ceva mai bine decât un laptop normal și tastatura e ceva mai vizibilă decât una neagră.

Există variante de gaming profesionale care costă ceva mai mult, dar au componente ceva mai bune (cum sunt cele Omen). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

 

Sunt componente destul de bune care nu sunt prezente pe orice laptop, dar sunt alternative la acest model, însă dotările nu sunt chiar aceleași. Poate că acest model vă este mai pe plac deoarece are un ecran 1080p de tip IPS, adică unghiuri de vizibilitate sunt foarte bune iar imaginea e clară indiferent de unde-l priviți. Bineînțeles, are  protecție mată care nu permite ca lumina să se reflecte din ecran.

Ambele sloturi sunt ocupate dar nu cred că veți avea nevoie de mai mult că doar e o memorie RAM DDR4. Chiar dacă nu are un hdd mare, vine cu un mediu de stocare mai avansat care micșorează timpul de pornire al sistemului, dar și al programelor instalate. Merită să optați pentru un astfel de sistem că doar are aceleași dotări ca și un desktop.

Păreri pro și contra

Chiar și cu astfel de componentele, laptopul are o greutate scăzută și un sistem de răcire eficient. laptopurile pentru jocuri oferă și tastatură iluminată, dar nu e dotare standard.

HP Pavilion 15-bc003nq poate fi o opțiune excelentă dacă vreți să încercați jocuri, iar în caz contrar, puteți opta liniștit pentru un procesor de tip U și o placă video mai accesibilă (poate chiar un laptop office cu Core i7). Din clipul de la final vă veți face o idee destul de bună despre această serie și cât pate fi de utilă pentru cei pasionați de gaming.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu