HP Pavilion 15-b003sq

HP Pavilion 15-b003sq e un desktop replacement pentru cei care sunt în căutarea unei soluții performante și cât de cât mobile. Datorită CPU-ului i5 IvyBridge și GPU-ului GeForce GT 630M o să puteți rula pe el orice sarcină fără vreo sacadare. Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un laptop de la un producător american care merge la fel de bine pe cum arată.

Poze

Acest HP Pavilion Sleekbook 15 e un model de culoare neagră cu tastatură completă, iar dimensiunile sale sunt normale datorită faptului că are un ecran de 15.6 inci. Se poate vedea că a împrumutat câteva elemente de design de la ultrabook-urile Envy, iar acest lucru e unul destul de bun.

Din față
Din față
Tastatura
Tastatura

Specificaţii tehnice

Notebook-ul de față e unul de tip gaming, iar acest lucru se poate vedea de pe urma procesorului i5 3317U, a memoriei RAM de 8GB și a plăcii video nVidia GeForce GT 630M 2G. Datorită acestor detalii tehnice de top o să puteți urmări filme Blu-ray, iar jocurile o s le puteți juca la detalii maxime. Despre cum merg jocurile pe această placă video vă puteți face o impresie din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul bun; arată bine, iar finisajele sunt caracteristice unui laptop premium; vine cu Nvidia Optimus care presupune că placa Nvidia e activată doar în jocuri (în dxdiag doar pe cea Intel o să o vadă și doar în Device Manager o să puteți să le vedeți pe ambele plăci); vine la pachet cu porturi de ultimă generație cum ar fi USB 3 și HDMI.
Contra: bateria ține undeva la 3-3.5 ore și asta deoarece e una de tip Li-Ion cu 4 celule.nu vine cu Windows.

Concluzie

Sleekbook HP Pavilion 15-b003sq e laptopul perfect pentru cineva care se joacă mult ori vrea un notebook puternic. Din păcate nu vine cu SSD, dar nu vă oprește nimeni să vă instalați așa ceva. Cât despre memoria RAM, eu zic că 8GB sunt mai mult decât suficienți și nu o să fiți nevoiți să îi faceți upgrade pe partea de memorie.
După cum ziceam mai sus, PC-ul nu vine cu Windows și de aceea eu vă recomand să-i instalați Windows 7 pe 64 biți, iar dacă sunteți fan Linux atunci Ubuntu 12.10.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „HP Pavilion 15-b003sq”

  1. Ar trebui să te uiți pe CD să vezi pentru ce versiuni de Windows sunt disponibile drivere.

  2. E normal sa faca zgomot hardul dupa nici 40 de ore de folosinta? Zgomotul se aude decand il pornesc si se amplifica cand ruleaza 3 4 aplicatii.

  3. Buna ziua! imi pute-ti spune modelul hardului?stiu ca este un toshiba dar as vrea sa stiu mai exact modelul .multumesc mult

Comentariile sunt închise.