Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-b002sq

Acest laptop HP Pavilion 15-b002sq e un model al serie Sleekbook care aduce un design premium și se poate observa cel mai bine în poze ori în clipul postat de mine. Finisajul e unul simplu deoarece e pe negru cu suprafețe lucioase, nu cred că e cel mai reușit având în vedere că atrage praful. Dar după cum bine știți finisajele lucioase sunt mai elegante în special dacă sunt pe negru. Prețul e justificat de faptul că e compact precum un ultrabook (2.1 cm grosime) și are un procesor special (cu frecvență scăzută). De aceea are și o baterie mai mică (4 celule), care oferă aceeași autonomie ca și una de 6 celule – 4-5 ore. Însă în timpul jocurilor, acesta scade cu 1-2 ore în funcție de joc și de setări (cu sau fără Wi-Fi). Acest 15-b002sq are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din față

Din față

Tastatura

Tastatura

Specificaţii tehnice

Core i5- 3317U e des întâlnit pe ultrabookuri deoarece consumă puțin și e performant. Cu siguranță vom vedea acest tip de procesoare și pe laptopurile obișnuite deoarece tendința e ca laptopurile să devină tot mai portabile și mai eficiente. Ecranul acestui model are o daigonală de 15.6 inciiar rezoluția e tot una HD. Cu o memorie de 6GB la 1600 MHz nu cred că veți avea probleme în jocuri. Din păcate aceasta e dispusă pe cele două sloturi, iar pentru un viitor upgrade, trebuie să scoateți cea de 2GB pentru a instala cea de 4GB.

Hard diskul e unul SATA de 750GB și chiar dacă nu e de 7500RPM, e performant și silențios. Pe lângă placa video integrată, are și una dedicată numită GT 630M de la Nvidia. E una de 128 de biți cu memorie video de 2Gb care vă poate fi de folos atunci când vreți mai multe detalii în jocuri. Pe lângă dotările obișnuite, acesta oferă bluetooth, cameră web HD, baterie de 4 celule și două porturi USB 3.0. Prețul mai ridicat se datorează și Windowsului preinstalat care e versiunea 8 pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: performant, subțire, are doar 2.1 kilograme, are bluetooth, configurație de gaming decentă în acest buget și e foarte robust.

Minusuri: finisaj lucios.

Concluzie

HP Pavilion 15-b002sq poate fi considerat ca fiind chiar și un ultrabook datorită portabilității sale, dar asta nu prea contează, ci doar raportul performanță/preț care în acest preț e bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu