Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-b000sq

Dacă nu te pasionează jocurile atunci nu are rost să-ți cumperi un laptop de jocuri precum HP Pavilion 15-b003sq deoarece ai da bani în plus. Astfel, HP vine în ajutorul tău cu un Sleekbook – HP 15-b000sq. Acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi care e mic în condițiile în care are procesor i3-3217U (din seria IvyBridge), o greutate de puțin peste două kilograme și un ecran de 15 inci.

Poze

Modelul de față – HP Pavilion 15-b000sq –  e unul care nu doar arată foarte bine, ci și imaginea afișată de ecran e foarte calitativă. La construcția notebook-ului s-au folosit doar materiale de calitate superioare și asta deoarece Hewlett-Packard e un brand din SUA și nu unul din Asia. Se poate vedea că e un PC portabil de culoare neagră, iar în partea dreaptă are tastatură numerică… lucru despre care aș spune că nu mă încântă.

Din față

Din față

Tastatura

Tastatura

Specificaţii tehnice

Acest PC e unul foarte puternic, iar asta se poate vedea de pe urma componentelor folosite. De exemplu, vine cu un cip Intel Core i3 cu voltaj scăzut model 3217U, iar acesta are și un GPU (placă video) integrat model Intel HD Graphics. Această placă poate reda fără probleme și fără lag (sacadare) filme 1080p de pa YouTube sau descărcate. Totuși cel mai bine e să redați doar filme 720p deoarece ecranul e unul HD.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; se vede de la distanță că e un aparat foarte calitativ; arată foarte bine; nu e deloc greu de folosit; vine cu cele mai utile porturi printre care aș enumera USB 3.0 și HDMI; garanția poate fi mărită până undeva la 3 ani; faptul că nu vine cu sistem de operare poate fi considerat ca fiind un plus pentru că dați mai puțin pe laptop.
Contra: nu are SSD; bateria ține maxim 3 ore jumătate; nu are Windows.

Concluzie

Modelul din această recomandare e unul foarte bun pentru persoane care nu sunt pasionate de jocuri sau chiar pentru o mică firmă. Cu acest model o să beneficiezi de toată puterea de care ai nevoie pentru orice sarcini, iar despre cum se prezintă poți vedea mai bine din preview-ul alăturat.
Ca un post scriptum (PS) aș putea adăuga că eu vă recomand să instalați pe el Windows 7 64 bit deoarece are 4GB memorie RAM, și dacă sunteți pasionat de Linux atunci cred că Ubuntu va rula excelent pe laptop deoarece nu are Nvidia Optimus (Nu știu dacă kernel-ul Linux e optimizat pentru două plăci video, iar acesta cum are doar una nu vor fi probleme.)

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu