HP Pavilion 15-au11nq, laptop multimedia cu ecran FHD

HP Pavilion 15-au11nq e un laptop pentru cei interesați de un PC portabil cu performanțe demne de un desktop replacement. Procesorul din dotare e un i7 Kaby Lake, memoria RAM e de 8 giga, iar stocarea e SSD tip M2.
Foarte interesat e că deși are o baterie cu două celule aceasta ține până în 9 ore.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acest cost primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul foarte avansat tehnologic și care are multiple funcții pentru securitate (TPM – Trusted Platform Module, Kensington Lock tip MicroSaver).


Avantaje

Laptopul Pavilion de la HP e unul premium cu procesor de generație nouă model i7-7500U cu două nuclee și cu scor la benchmark de 5247 puncte.
Vine la pachet cu o capacitate mare de memorie – 8GB RAM DDR4 și suportă maxim 16 giga.
Stocarea e pe SSD tip m2 (de de câteva ori mai rapid decât un SSD convențional), fiind în capacitate de 256 de giga.
Portabilitatea e una excelentă întrucât vorbim despre o greutate de circa 2 kg și o baterie care ține vreo 9 ore.
Vine cu o mulțime de porturi, fiind vorba despre porturi USB 3.0, HDMI și port USB 2.0. Pentru conectarea la net are wireless N, iar pentru alte comunicații are bluetooth 4.
Placa video e una dedicată/discretă tip GeForce 940MX cu tehnologie Optimus. Această tehnologie presupune că placa video dedicată e una care se activează doar când e nevoie de ea, adică în jocuri ori aplicații solicitante.

Dezavantaje

Placa video nu e la fel de puternică precum un model GTX, iar procesorul nu e unul quad core (cu patru nuclee).
Alte lucruri care nu-mi plac sunt lipsa wireless ac și a ecranului 4K. Lipsa acestor lucruri fac ca prețul să fie unul mai scăzut.

Concluzii

Dacă vrei un laptop performant pentru acasă ori la birou atunci acest model HP Pavilion 15-au11nq ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat poți vedea cum se prezintă. În comparație cu alte modele Pavilion acesta e unul premium în sensul că la construcția sa au fost utilizate materiale mai bune, iar componentele sunt mai performante.

Te-ar mai putea interesa