HP Pavilion 15-au11nq, laptop multimedia cu ecran FHD

HP Pavilion 15-au11nq e un laptop pentru cei interesați de un PC portabil cu performanțe demne de un desktop replacement. Procesorul din dotare e un i7 Kaby Lake, memoria RAM e de 8 giga, iar stocarea e SSD tip M2.
Foarte interesat e că deși are o baterie cu două celule aceasta ține până în 9 ore.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acest cost primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul foarte avansat tehnologic și care are multiple funcții pentru securitate (TPM – Trusted Platform Module, Kensington Lock tip MicroSaver).


Avantaje

Laptopul Pavilion de la HP e unul premium cu procesor de generație nouă model i7-7500U cu două nuclee și cu scor la benchmark de 5247 puncte.
Vine la pachet cu o capacitate mare de memorie – 8GB RAM DDR4 și suportă maxim 16 giga.
Stocarea e pe SSD tip m2 (de de câteva ori mai rapid decât un SSD convențional), fiind în capacitate de 256 de giga.
Portabilitatea e una excelentă întrucât vorbim despre o greutate de circa 2 kg și o baterie care ține vreo 9 ore.
Vine cu o mulțime de porturi, fiind vorba despre porturi USB 3.0, HDMI și port USB 2.0. Pentru conectarea la net are wireless N, iar pentru alte comunicații are bluetooth 4.
Placa video e una dedicată/discretă tip GeForce 940MX cu tehnologie Optimus. Această tehnologie presupune că placa video dedicată e una care se activează doar când e nevoie de ea, adică în jocuri ori aplicații solicitante.

Dezavantaje

Placa video nu e la fel de puternică precum un model GTX, iar procesorul nu e unul quad core (cu patru nuclee).
Alte lucruri care nu-mi plac sunt lipsa wireless ac și a ecranului 4K. Lipsa acestor lucruri fac ca prețul să fie unul mai scăzut.

Concluzii

Dacă vrei un laptop performant pentru acasă ori la birou atunci acest model HP Pavilion 15-au11nq ar fi recomandarea mea.
Din clipul alăturat poți vedea cum se prezintă. În comparație cu alte modele Pavilion acesta e unul premium în sensul că la construcția sa au fost utilizate materiale mai bune, iar componentele sunt mai performante.

Lasă un comentariu