≡ Meniu

HP Pavilion 15-au107nq, laptop multimedia cu procesor nou

Laptopul HP Pavilion 15-au107nq e unul dintre cele mai performante soluții office de la acest brand care au fost lansate anul acesta. Îmi place cum arată iar combinația de culori e plăcută iar în zona de sprijin a palmelor e un finisaj interesant (linii gri). Merită ales datorită componentelor noi, dotărilor, fiabilității și designului elegant. Acest brand a oferit de ceva timp soluții fiabile pentru utilizatorii office. Acesta excelează mai la toate capitolele, doar că nu reprezintă o alegere inspirată pentru cei pasionați de jocuri. Depinde și de jocurile alese pe care vreți să le încercați.

Merită să-l încercați dacă vechiul laptop sau desktop e depășit din toate punctele de vedere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi .

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Sunt laptopuri destul de similare cu acesta numai că fiecare serie oferă ceva diferit, iar aceasta are câteva puncte foarte: autonomie generoasă, Intel Kaby Lake, memorie DDR4, TPM și altele. Procesorul poate fi folosit cam pentru orice datorită performanțelor generoase. E dotat cu un ecran decent dar nu are imagine 1080p cum am văzut la alte serii. Acest aspect poate fi un minus dacă chiar aveți nevoie de această caracteristică.

Un laptop cu multe porturi și dotări poate fi folosit în locul unui desktop, doar că întâi trebuie să puneți un sistem de operare pe acesta. Poate fi conectat un monitor la acesta dacă aveți un cablu HDMI. Acest cablu nu e inclus și poate fi luat alături de alte periferice sau accesorii care poate nu le aveți aveți nevoie de ele: mouse, router wireless, mousepad, geantă.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit la locul de muncă deoarece are securitate TPM și Kensignton MicroSaver. Performanțele sunt destul de mari cu un Core i7, iar dacă nu vă interesează spațiul de stocare, puteți opta pentru un SSD.

HP Pavilion 15-au107nq e un gadget destul de bun deoarece nu-i lipsește mai nimic, dar alegerea o faceți în funcție de necesități. Poate că nu știți cum arată dar cred că veți ace o idee destul de bună despre acesta dacă vă pun clipul de mai jos.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu

Abonează-te la Oferte Black Friday

O să fii primul care pimește ofertele de top de Black Friday.

Acum intră pe e-mail și confirmă abonarea!