HP Pavilion 15-au004nq, laptop cu TPM și autonomie de 9 ore

Un laptop office foarte performant e acest HP Pavilion 15-au004nq care arată foarte bine – argintiu la exterior și negru la interior. Nu orice utilizator are un buget generos și poate că unii nu vor să depășească o anumită sumă. Chiar îmi place configurația acestui laptop, adică nu există laptopuri mai bune în acest buget. Depinde și pentru ce vreți să-l folosiți, poate că nu aveți nevoie de un SSD și nici de un HDD de 7200 RPM, însă un plus de performanță e bine venită.

Se poate vedea din poza de jos zona de sprijin a palmelor dar și tipul de balamale folosit pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop cu două plăci video e atractiv, deoarece vreți să încercați și jocuri din când în când. Atunci când alegeți performanță, trebuie să sacrificați autonomia sa. De aceea, îl puteți ține mai tot timpul în priză fără baterie iar performanțele vor fi constante. E mult mai plăcut să alegeți o luminozitate mare pe parcursul zilei.

Laptopurile FullHD sunt destul de populare, dar nu toate configurațiile pot rula jocuri la rezoluție maximă. Se poate instala chiar și 16GB memorie pe acesta dacă nu vă este de ajuns, că doar are 2 sloturi din care unul e liber. Are o baterie care să încarcă mult mai rapid decât generațiile precedente – atinge o autonomie de 50% în numai 30 minute.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de late laptopuri în acest buget, acesta oferă o autonomie impresionantă care o puteți atinge atunci când nu vă jucați jocuri și nici nu vizionați filme. Datele sunt în siguranță pe acesta, dar trebuie să puneți un sistem de operare ca Windows 10 și un antivirus.

HP Pavilion 15-au004nq e unul dintre cele mai portabile laptopuri – 2 kg, și poate rula chiar și multe jocuri la detalii satisfăcătoare, dar nu puteți fi prea pretențioși. Laptopurile de gaming costă peste 3700 de lei dar pot fi excepții dacă sunt promoții sau poate e vorba de un model din generația 2015. Chiar nu merită să faceți compromisuri, alegeți laptopuri cât mai noi deoarece sunt mai eficiente.

Te-ar mai putea interesa