HP Pavilion 14-ec0027nq, 5 motive pentru care merită

Modelul HP Pavilion 14-ec0027nq e unul pentru acele persoane care vor un laptop cu portabilitate peste medie. Asta deoarece e un ultraportabil cu greutate de 1,4kg și baterie care poate să țină la maxim 10 ore.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin mai multe lucruri utile. Pe lângă aspectul plăcut are tastatură iluminată care ajută foarte mult pe partea de ergonomie.

Păreri pro și contra

HP Pavilion 14-ec0027nq e un model pentru acele persoane care vor ceva foarte performant, dar care să fie ușor de cărat într-o geantă. Principalele atuuri ale acestui model ar fi următoarele:
– Ecranul e unul foarte clar cu panou IPS, rezoluție FHD și panou anti reflex.
– Memoria e una mai mult decât suficientă deoarece are 16 GB RAM și stocare pe SSD de 512 giga.
– Procesorul e unul foarte performant deoarece e vorba despre un Ryzen 7 cu 8 nuclee.
– Stă bine pe partea de conectivitate deoarece are 3 USB, wireless ax și USB 2.0.
– Și aspectul de securitate e unul foarte bun deoarece are citator de amprente.
Din păcate nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul că nu are tastatură numerică în partea dreaptă.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii dacă vreți ceva de la un producător serios și care să nu coste prea mult. În opinia mea, acest model va fi apreciat de oamenii de afaceri cât și de cei care vor ceva pentru acasă.
Hp este apreciat deoarece are aparatură de calitate superioară și pentru că oferă ceea ce promite. Iar, dacă sunteți pasionați de muzică atunci o să vă ajute mult și că are difuzoare B&O

Te-ar mai putea interesa